2 films: Hidden Agenda / Water Damage

€ 2,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 3,84
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
130sinds 30 jun. '22, 10:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

2 films: Hidden Agenda / Water Damage
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Hidden Agenda:
David McLean stelt in Berlijn een onderzoek in naar de mysterieuze dood van zijn broer. De situatie wordt levensgevaarlijk wanneer hij klem komt te zitten tussen de CIA en de Oost-Duitse geheime dienst, de Stasi. Iedereen probeert aan hem een diskette te ontfutselen waarop de namen van STASI-agenten en –informanten staan. In dit dodelijke spionagespel riskeert David zijn leven om achter het geheim van zijn broer te komen… én om een einde te maken aan het bloedvergieten.

Water Damage:
Een jaar nadat zijn jongste zoon verdronken is, ontvangt Paul Preedy een uitnodiging voor een schoolreünie. Wanneer Paul met zijn andere zoon arriveert, ontdekt hij dat er maar twee andere mensen zijn uitgenodigd. Dit is het begin van een afschuwelijke nachtmerrie. Met de brutale moord op de twee anderen wordt een 20 jaar oud geheim opgerakeld. Een duister geheim dat de dood van zijn jongste zoon tot gevolg had en nu Paul en zijn oudste zoon bedreigd.
Advertentienummer: m1858750103