Private Practice Seizoen 1

€ 3,50
Ophalen of Verzenden
80sinds 19 jun. '22, 11:47
Deel via
of

Kenmerken

GenreDrama

Beschrijving

Van de Golden Globe-winnende maker van Grey's Anatomy komt de nieuwe succesvolle dramaserie van ABC, Private Practice: Het Complete Eerste Seizoen nu op dvd.

We laten Seattle achter ons wanneer de gerenommeerde chirurg Dr. Addison Montgomery (uit Grey's Anatomy) zich richt op een nieuw leven. Het vooruitzicht van een ongecompliceerder bestaan in Californië heeft ertoe geleid dat ze nu samenwerkt met vrienden van haar geneeskundestudie in de Oceanside Wellness Group. Maar zal het recept voor dit nieuwe leven echt zo heilzaam voor haar zijn? Maak kennis met Addison, de onlangs gescheiden maar professioneel aan elkaar gebonden Naomi en Sam Bennett, de aantrekkelijke Pete Wilder, de volgens-het-boekje Dr. Charlotte King, Cooper de internetsurfer, Dell de golfsurfer en Violet Turner, een psychiater met haar eigen problemen. Zaken van het hart brengen symptomen van liefde, lust en veel drama met zich mee in deze boeiende praktijk.

Je hebt een afspraak met een sterrencast met o.a. Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell voor elke aflevering van het eerste seizoen, met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, en de perfecte dosis gecompliceerd alledaags leven, wat allesbehalve privé is in Private Practice.

Nederlands ondertiteld.
Verzendkosten 4.00
Advertentienummer: m1854976390