van der Valk seizoen 1

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
140sinds 28 jun. '22, 14:33
Deel via
of

Beschrijving

Commissaris Piet van der Valk is pure nostalgie uit de jaren. Deze succesvolle top detective werd uitgezonden op de publieke omroep en speelt zich af in en rond Amsterdam. Samen met zijn partner collega Johnny Kroon lost Van der Valk vele zaken op waarin sex, drugs, wraak en moord vaak centraal staan. De verhaallijnen zijn gebaseerd op de bekende boeken van Crime auteur NicholasFreeling.
- One Herring's is not Enough: Als een man een dubbele moord op zijn vrouw en haar minnaar bekend, lijkt het voor Commissaris Piet van der Valk een makkelijke zaak.
- Destroying Angel: Een man wordt dood aangetroffen op zijn kamer boven een onguur bordeel.
- Blue Notes: Van der Valk ontvangt allerlei doodsbedreigingen voor de wereldberoemde Limburgse violist Jan Servaas als deze naar Amsterdam zou komen. Elected Silence: Politieagenten onderzoeken een lege lijkwagen die vlak bij het Paleis op de Dam staat geparkeerd. Kort daarna ontvangt de politie een bandje met een bedreiging.
- Thicker than Water: In de grachten wordt een lijk van een jongen gevonden.
- The Adventurer: Commissaris Piet van der Valk heeft een slecht gevoel als hij een uitgeknipte foto aantreft bij een gedode man.

Nederlands ondertiteld.
Verzendkosten euro 4.00
Advertentienummer: m1858190346