Gooische Vrouwen - Seizoen 1

€ 1,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 4,10
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
190sinds 30 jun. '22, 00:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 12 jaar

Beschrijving

Gooische Vrouwen - Seizoen 1

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de DVD-serie wordt verzonden middels een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace, dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Gooische Vrouwen - Seizoen 1
Het is net een sprookje, maar schijn bedriegt. De prins op het witte paard is al lang de echtgenoot, ze hebben een gezin gesticht, dikke bankrekeningen en droomauto's op de oprijlaan van hun prachtige villa's. Cheryl, Claire,Anouk en Willemijn leven een droom – voor de buitenwereld. Achter de schermen is hun leven vol onzekerheden: "Hoe hou je het spannend in je relatie?' "Hoe vaak doen jullie het nog?' "Gaat hij vreemd?' "Is hij vruchtbaar?' "Word ik nog begeerd?' "Hoe zou het zijn om weer vlinders van verliefdheid te voelen?' en "Is vreemdgaan een optie?' Ze worden vriendinnen, ondanks hun verschillende persoonlijkheden. Bespreken alles met elkaar, bij witte wijn, of met hun aantrekkelijke therapeut Dr. Rossi. Ze gaan de strijd tegen het ouder worden aan met Botox en Siliconen, de concurrentie proberen ze te verslaan met sexy kleding en intelligentie. In Gooische Vrouwen wordt gelachen, gedronken, geliefd, gehuild en geschreeuwd....
Advertentienummer: m1858694721