Doctor Who - Seizoen 2 Deel 1, 2 , 3 en 4 , Sealed Ned. Ond.

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
654sinds 26 aug. '22, 23:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw in verpakking
EigenschappenBoxset

Beschrijving

Reis nog verder door tijd en ruimte met de doctor en rose in een nieuwe reeks spannende avonturen vol dodelijke confrontaties.

The christmas invasion het is kerstavond. Hoog boven de aarde houden de buitenaardse syranes de aarde in een ijzeren greep. Zal de doctor op tijd regenereren om de mensheid voor de slavernij te behoeden?

New earth in de verre toekomst kan een katachtige kloosterorde de mens van alle ziekten genezen. De doctor vertrouwt hun methoden echter niet. Hij moet de waarheid ontdekken en rose redden uit de klauwen van zijn eeuwenoude aartsvijand, de lady cassandra, voor het te laat is.

Tooth and claw de doctor en rose nemen het in het 19e-eeuwse schotland op tegen een vraatzuchtige weerwolf en een groep moordlustige monniken die het hebben voorzien op koningin victoria.

School reunion een school in het hedendaagse londen wordt s nachts bezocht door eigenaardige vleermuisachtige wezens. Wanneer de doctor op onderzoek uitgaat, ontmoet hij zijn voormalige metgezel sarah jane smith die bezig is met haar eigen onderzoek.

The girl in the fireplace in het 18e-eeuwse frankrijk wordt het leven van madame de pompadour, de maitresse van de franse koning lodewijk xv, beheerst door een vreemdeling die zich de doctor noemt. Kan hij haar redden van een stel kwaadwillende robots?

Rise of the cyberman wanneer de tardis landt op een parallelle aarde, ontdekt rose dat haar vader, pete tyler, nog leeft. Boze krachten bereiden de vernietiging van het menselijk ras voor en een oude vijand van de doctor wordt opnieuw geboren.

The age of steel de cybermen veroveren londen en beginnen de bevolking te upgraden. Wanneer jackie ten prooi valt aan de boosaardige lumis, worden de doctor, rose en mickey vluchtelingen in een vijandige wereld.

The idiots lantern het is 1953. De straten worden onveilig gemaakt door zwijgende monsters en het televisiesignaal wordt gesaboteerd, met gruwelijke bedoelingen...

The impossible planet de doctor en rose zitten samen met de leden van een aardse expeditie en de geheimzinnige ood gevangen op een verre planeet. Daar worden ze geconfronteerd met een ondergronds gevaar.

The satan pit de doctor komt oog in oog te staan met een onverslaanbare tegenstander. Hij zet zijn leven op het spel om het universum en de mensheid van de ondergang te redden.

Love & monsters elton leidt een tamelijk saai bestaan tot hij de doctor en rose ontmoet. Hij raakt door hen geobserdeerd en verzamelt een groep gelijkgestemden om zich heen. Wanneer elton echter wordt benaderd door de kille, machtige victor kennedy, verandert zijn onschuldige hobby in een dodelijke nachtmerrie.

Deel1 t/m 3 nieuw, sealed, deel 4 is in prima staat, origineel en nederlands ondertitelt.
Verzendkosten voor de koper 3,60 per deel of kontant ophalen.
Advertentienummer: m1878612110