Mercy hospital seizoen 1 taylor schilling ziekenhuis serie

€ 25,00
Verzenden
550sinds 18 dec. '22, 18:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
GenreDrama
EigenschappenBoxset

Beschrijving

Mercy hospital is een geweldige ziekenhuisserie met de hoofdrolspeelster piper (Taylor Schilling) van de bekende serie Orange is the new black.

Mercy is een intense en meeslepende dramaserie. Verpleegster Veronica Flanagan Callahan (Taylor Schilling) heeft er net een bewogen tour of duty in Irak opzitten. Nu pakt ze haar oude ziekenhuisbaan weer op en weet ze meer van geneeskunde dan alle dokters samen. Om de landmijnen aan het thuisfront - privé en professioneel - te ontlopen, kan ze de kameraadschap van haar collega's Sonia Jimenez (Jaime Lee Kirchner) en Chloe Payne (Michelle Trachtenberg) best gebruiken.

Deze zesdelige boxset bevat het complete eerste seizoen. In de briljante ensemblecast herken je James Tupper (men in trees), Diego Klattenhoff (supernatural), Guillermo Diaz (weeds) en James le Gros (Ally Mcbeal). Een gastrol is weggelegd voor James van der Beek (dawson's creek).

Mercy is brutaal oprecht, realistisch en boeiend vanaf de eerste seconde. Zo heb je de medische gemeenschap nooit eerder gezien.

Let op:
Deze dvd box is niet Nederlands ondertiteld!

Engels/Frans gesproken.

S.v.p bieden vanaf 25 euro exclusief verzendkosten.
De verzendkosten zijn dus voor de koper.

Op lagere biedingen zal er niet worden gereageerd.

Alleen verzenden!

Uw bod is exclusief verzendkosten als brievenbuspakket (4,60 euro door postNL).
Advertentienummer: m1922936549