Kingdom Hospital 4 dvd box Stephen King, Sealed Ned. Ond

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
381sinds 27 jan. '23, 00:33
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw in verpakking
EigenschappenBoxset

Beschrijving

Eigenlijk draait alles om kingdom hospital een modern ziekenhuis te lewiston in de staat maine. Het hospitaal werd twee keer door een brand verwoest maar steeds weer opnieuw opgebouwd. De eerste keer tijdens de amerikaanse burgeroorlog. Toen stierven er tientallen kinderen die levend verbranden.

Jaren later was er dan weer een gestoorde arts die gruwelijke experimenten uitvoerde op de patienten. Het huidige kingdom hospital wordt dan ook geteisterd door paranormale verschijningen en ronddolende overleden patienten. Heel spooky allemaal,maar het zijn echt de personages die elk hun eigen verhaal hebben. Zo is er jesse james - whats in a name - (ed begley),een ziekenhuisdirecteur die vooral met zichzelf bezig is. Dr. Stegman (bruce davison) is dan weer een zelfingenomen klootzak van een dokter die zich boven alles en iedereen waant.

Dr. Hook (andrew mccarthy) is zon beetje de underdog onder de dokters en verder hebben we nog een bijna blinde bewakingsagent die mij om één of andere reden aan de cartoonist kamagurka doet denken,een verpleegster die telkens als ze bloed ziet van haar stokje gaat en tal van andere zeer kleurrijke karakters die stuk voor stuk prachtig worden vertolkt. We hebben ook luidop denkende dieren waaronder de duitse herder blondie die met een overdreven duits accent commentaar geeft. Er is ook een cynische miereneter antubis genaamd die als een soort rode draad door het verhaal loopt en vooral in de dromen van de karakters voorkomt.

Hillarisch is de scene met een rothwilher die zn baas van een dak ziet vallen en binnensmonds de opmerking en wie gaat er mij nu eten geven ? Laat vliegen. Stephen king is zoals meestal in de verfilmingen van zijn hand ook even te zien in een cameo rol namelijk die van een zekere johnny b. Good en zelfs william b. Davis (the cigarette smoking man uit the x -files) duikt even op.

De 4 dvdbox is nieuw en sealed , origineel en nederlands ondertitelt.
Verzendkosten voor de koper 3,80 euro of kontant ophalen.
Advertentienummer: m1936939749