Notorious B.I.G. - Biggie Duets: The Final Chapter (vinyl 2L

€ 49,99
180sinds 25 okt. '21, 14:15
Deel via


Record Store Day RSD Drops 2021 item op gelimiteerd (10.000 stuks wereldwijd) red/black swirl vinyl met exclusieve 7" vinyl single op rood vinyl.

1. B.I.G. Live In Jamaica
2. It Has Been Said (Ft. Diddy/Eminem/Trice)
3. Spit Your Game (Ft. Twista/Bone Thugs & Harmony)
4. 1970
5. The Greatest Rapper (Interlude)
6. Get Your Grind On (Ft. Big Pun/Fat Joe/Freeway)
7. Whatchu Want (Ft. Jay-Z)
8. Little Homie (Interlude)
9. Living In Pain (Ft. 2pac/Mary J/Blige/Nas)
10. Nasty Girls (Ft. Diddy/Nelly/Jagged Edge/Avery)
11. Breakin' Old Habits (Ft. T.I./Slim Thug)
12. My Dad (Interlude)
13. Hustler's Story (Ft. Scarface/Akon/Big Gee/Boyz)
14. Mi Casa (Ft. R.Kelly/Charlie Wilson)
15. I'm With Whateva (Ft. Lil' Wayne/Juelz Santana)
16. Beef (Ft. Mobb Deep)
17. Ultimate Rush (Ft. Missy Elliott)
18. Hold Ya Head (Ft. Bob Marley)
19. Just a Memory (Ft. the Chase)
20. Wake Up (Ft. Korn)
21. Love is Everlasting (Outro)
Bonus 7" vinyl Single met extra cuts:
A Want That Old Thing Back
B Running Your Mouth

EAN 0603497844777

Advertentienummer: a1405267757