LP Sky ‎– Sky 3

€ 4,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
70sinds 14 nov. '21, 20:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
GenreProgressive
Formaat12 inch

Beschrijving

Label:ariola ‎– asky 3
format:vinyl, lp, album, gatefold sleeve
country:uk
released:mar 1981
genre:rock
style:prog rock

vinyl: vg+
hoes: vg+

LP is gewassen en voorzien van een nieuwe anti statische binnenhoes. Bieden alleen via MP. Dat is duidelijk en eerlijk voor iedereen. Vezendkosten en -risico zijn voor de koper. Afhalen kan ook natuurlijk. Betalen via Bank, iDeal of PayPal. Bijkomende kosten zijn ook voor koper.


PayPal-kosten: €0,35 + 3,40%


De LP wordt goed verpakt verzonden in een speciale LP-doos.
Verzending alleen via PostNL.

Verpakkingskosten (nieuwe LP-doos) zijn €0,50.


Grading volgens Goldmine:

Mint (M): Het vinyl en de hoes zijn in nieuwstaat en nog nooit gedraaid. Het is voor tweedehands elpee’s zo goed als onmogelijk om als Mint bestempeld te worden. Dat geldt eigenlijk alleen voor spiksplinternieuwe elpee’s.

Near Mint (NM): Het vinyl bevat geen fouten en speelt perfect af, het is helder en glimmend en het label heeft geen beschadigingen. De hoes vertoont geen sporen van slijtage en ziet er bijna als nieuw uit.

Very Good Plus (VG+) of Excellent (EX): Deze platen zijn gebruikt, maar goed onderhouden. Je ziet sporen van gebruik, kleine krasjes. Dit heeft nauwelijks effect op de kwaliteit van het geluid. Het vinyl ziet er goed uit en glimt. Het label kan kleine imperfecties vertonen, maar is schoon. Bij hoezen zijn er sporen van slijtage zichtbaar. Vaak zie je dat de randen zijn versleten, maar de hoezen verkeren wel in een goede staat. Er kan een plekje van een prijssticker op de hoes zitten, een geschreven tekst of een knipje in de hoes. Dit wordt wel ook wel een ‘cut out’ genoemd.

Very Good (VG): Het vinyl heeft duidelijk krasjes die zorgen voor ruis of licht gekraak. Meestal is dit het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat slaat niet over. Het label en de hoes zijn ontsierd door kleine scheurtjes, plakbandrestjes, stickers of zijn beschreven. Maar de hoes en label zien er nog steeds acceptabel uit.

Good (G): Duidelijk gespeeld, flets en grijsgekleurd vinyl met diepere krasjes. Je hoort gekraak en ruis, maar de plaat slaat niet over. Het label kan duidelijk beschadigingen vertonen en de hoes vertoont duidelijke slijtage of scheurtjes.

Poor (P), Fair (F): Deze platen kunnen niet fatsoenlijk gespeeld worden. Ze zijn gebarsten, kromgetrokken en niet afspeelbaar zonder over te slaan of te blijven hangen. Ook de hoes is er belabberd aan toe: waterschade, scheuren of zit vol met stickers. Eigenlijk hebben deze LP's alleen waarde voor verzamelaars als het een zeer zeldzaam exemplaar betreft. Het is dan een kwestie van je slag slaan en wachten op een beter exemplaar.

Er zijn overigens ook tussengradaties, zoals Good Plus (G+) en Very Good Minus (VG–).

De grading wordt in absolute zin gebruikt. Een VG+ is gewoon een VG+. Dat geldt voor een veel gezochte LP van Jimi Hendrix uit 1967 als voor de re-issue uit 2013.
Advertentienummer: m1773392866