verzamel LP Various - Disco-Life

€ 3,00
Ophalen of Verzenden
300sinds 13 jan. '23, 13:24
Deel via


Formaat12 inch


Mooie verzamel LP

Various – Disco-Life
Label: Philips – 6300 367
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Germany
Released: 1979
Genre: Electronic, Rock, Pop
Style: Disco, Classic Rock

Vinyl VG+, hoes VG


A1 The Boomtown Rats– I Don't Like Mondays 3:47
A2 Moulin Rouge (2)– Holiday 3:20
A3 Flash And The Pan*– Hey, St. Peter 3:56
A4 Babe (2)– (Never Listen To A) Bouzouki Player 3:05
A5 Elton John– Mama Can't Buy You Love 4:03
A6 Tubeway Army– Are "Friends" Electric ? 5:15
A7 The Babys– California 4:00
A8 Luv'– Eeny Meeny Miny Moe 2:54
B1 Blondie– In The Sun 2:40
B2 Dire Straits– Sultans Of Swing 5:52
B3 Duesenberg– Get It On 4:17
B4 Emigré– Poison 3:25
B5 Rod Stewart– (You Make Me Feel Like) A Natural Man 3:53
B6 Asha Puthli– Lay A Little Love 3:43
B7 Mascara– Golden Years 3:44
B8 BZN– Oh Me Oh My 3:21
Advertentienummer: m1931771793