ASUS_F1A55-M

€ 27,99
Ophalen of Verzenden
€ 8,50
890sinds 15 jun. '22, 17:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
ChipsetAMD
SocketSocket FM1
Soort geheugenDDR3
VormfactorMicro-ATX

Beschrijving

ASUS_F1A55-M

Populaire specificatiesSocketSocketDe socket is de 'houder' waarin je de processor plaatst en deze daarna vastzet met een hendel.
FM1MoederbordchipsetMoederbordchipsetDe chipset bestaat uit de twee belangrijkste chips op het moederbord, de northbridge en de southbridge. Samen controleren zij de apparaten die op het moederbord zijn aangesloten. De northbridge en de southbridge kunnen als aparte chips op het moederbord zitten, maar kunnen ook geïntegreerd zijn in 1 chip.
AMD A55 (Hudson-D2)Form FactorForm FactorDe Form Factor wordt gebruikt om de fysieke specificaties van het moederbord aan te geven, bijvoorbeeld de grootte, locatie van de gaten voor het bevestigen ervan of het aantal poorten op het achterste paneel. De Form Factor van het moederbord moet gelijk zijn aan de Form Factor van de behuizing.
Micro-ATX (µATX)Geheugentype (moederbord)Geheugentype (moederbord)Welke geheugentypes worden ondersteund door het moederbord.
2x DDR3Maximum grootte werkgeheugenMaximum grootte werkgeheugenDit is de maximale geheugengrootte wat er gebruikt kan worden.
32GB(UEFI) BiosUEFIAlles sluitenSocket en CPUSocketSocketDe socket is de 'houder' waarin je de processor plaatst en deze daarna vastzet met een hendel.
FM1Form factor, bios en chipsetForm FactorForm FactorDe Form Factor wordt gebruikt om de fysieke specificaties van het moederbord aan te geven, bijvoorbeeld de grootte, locatie van de gaten voor het bevestigen ervan of het aantal poorten op het achterste paneel. De Form Factor van het moederbord moet gelijk zijn aan de Form Factor van de behuizing.
Micro-ATX (µATX)(UEFI) BiosUEFIMoederbordchipsetMoederbordchipsetDe chipset bestaat uit de twee belangrijkste chips op het moederbord, de northbridge en de southbridge. Samen controleren zij de apparaten die op het moederbord zijn aangesloten. De northbridge en de southbridge kunnen als aparte chips op het moederbord zitten, maar kunnen ook geïntegreerd zijn in 1 chip.
AMD A55 (Hudson-D2)GeheugenGeheugentype (moederbord)Geheugentype (moederbord)Welke geheugentypes worden ondersteund door het moederbord.
2x DDR3Maximum grootte werkgeheugenMaximum grootte werkgeheugenDit is de maximale geheugengrootte wat er gebruikt kan worden.
32GBOpslagHardeschijf bus (intern)6x SATA-300Raid-modiRaid-modiRAID (Redundant Array of Independent Disks) is het aan elkaar koppelen van meerdere harde schijven tot een groep van schijven (disk array). Door deze combinatie van schijven kan een systeem sneller en/of data-veiliger werken dan een enkele schijf.
0, 1, 1E, 10, JBODUitbreidingsslotsUitbreidingsslotsPCI, PCI-e 2.0 x1, 2x PCI-e 2.0 x16Totaal PCI-e x162xLink InterfaceLink InterfaceMet de link interface kan je twee of meer videokaarten laten samenwerken om één uitvoer te produceren. Het doel is om de rekensnelheid van videokaarten te verhogen.
AMD CrossfireNetwerkEthernet (RJ45)Ethernet (RJ45)Wat is de snelheid van de data-overdracht via ethernet uitgedrukt in Mbps. Voor 10G ethernet zijn 4 opties, afhankelijk of deze compatibel is met 5G, 2,5G en/of 100M.
Ethernet 1GbpsAansluitingenAansluitingen (USB/FW)12x USB 2.0, 2x USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)Video uitDVI-D, HDMI, VGA (D-Sub)Overige aansluitingen2x PS/2, Serieel (9-pins)AudioAudio kanalen8 (7.1)Audio-aansluitingenAnaloog (uitgang)RGBLED verlichtingNeeGarantie en bijzonderhedenBijzonderheden1x PCIe X16 slot draait maximaal x4Meer informatieProductAsus F1A55-MCategorieMoederbordenMerkASUSSerieAMD A55Tweakers ID292130EAN4719543181980SKU90-MIBH30-G0EAY0GZ, F1A55-MSpecs van de fabrikantProductinformatie

Refurbished, proper gemaakt, getest met 6 maanden garantie.

i/o shield inbegrepen

Geen doos, geen accessoires, geen extra's.

Gratis verzenden vanaf 100 euro!
Advertentienummer: m1853874639