FRITZ!Box 7490 (Refurbished)

€ 179,99
Verzenden
€ 6,95
5885sinds 12 jul. '22, 08:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Dit betreft een A-grade refurbished toestel. Alle componenten van onze refurbished producten zijn optisch gecontroleerd en schoongemaakt, teruggezet in de fabrieksinstellingen, (bijna altijd) voorzien van een nieuw krulsnoer en alles wordt verpakt in nieuwe omdoos, voorzien van barcode inclusief mac-adres.

Alles voor het snelste thuisnetwerk

Spectaculaire draadloze snelheid en duidelijk meer bereik met de nieuwe en razendsnelle WiFi standaard 802.11ac. Gebruik ons topmodel voor internet, telefonie en multimedia.

  • VDSL- of ADSL-aansluiting
  • All-IP, analoog of ISDN-lijn
  • 4 x Gigabit LAN, 1 x Gigabit WAN via LAN-poort 1
  • WiFi AC tot 1300 Mbit/s
  • WiFi N tot 450 Mbit/s
  • 2 x USB 3.0 voor opslagmedia en printers
  • DECT-basisstation voor max. 6 handtoestellen
  • ISDN-S-bus voor ISDN-telefoons of ISDN-telefooncentrale
  • 2 a/b-poorten voor analoge telefoons, antwoordapparaat en fax


Internet voor elke aansluiting

De 7490 zorgt voor highspeed in jouw thuisnetwerk - op zowel een ADSL- als VDSL-aansluiting. Dankzij geavanceerde hardware, WiFi AC, Gigabit LAN en USB 3.0 geniet je van razendsnelle verbindingen en internet zonder laadbalken.

Een nieuwe dimensie voor WiFi

Het nieuwe WiFi AC reikt verder en is bovendien driemaal sneller dan wat je gewend bent. De twee bandbreedtes zorgen voor een optimale integratie van alle apparaten – van tablet en laptop tot smartphone, alles is met maximale snelheid verbonden.

Maximaal telefooncomfort

Al je telefoons kunnen verbonden worden met de FRITZ!Box 7490. Zo blijf je ook onderweg op de hoogte van oproepen en voicemails. Het antwoordapparaat en de faxfunctie zijn een handig extraatje.

Altijd het beste entertainment

Met de 7490 geniet je van technisch perfect entertainment in het hele thuisnetwerk. De krachtige USB 3.0-aansluitingen maken van de FRITZ!Box de ideale multimediacentrale: muziek, foto's en films zijn overal direct beschikbaar. Adembenemende televisie in HD en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – niet omgekeerd.

Veilig met de FRITZ!Box

Met FRITZ!Box speel je op veilig! Het allesomvattende veiligheidsconcept beschermt jouw communicatie. Het wordt voortdurend door ons getest en verder ontwikkeld. Dankzij gratis updates is een optimale veiligheid altijd gewaarborgd.

FRITZ!OS – een veelzijdig systeem

FRITZ!OS, het besturingssysteem van je FRITZ!Box, biedt je regelmatig nieuwe functies. Met de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot de data in je thuisnetwerk, telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

Uitstekende eenvoud

Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box heeft slechts één doel: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.Advertentienummer: a1440943085