AVM Fritz!Box 7530

€ 132,00
Verzenden
€ 6,95
7364sinds 28 jul. '22, 10:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Fritz!Box 7530 is een dual-band wifi router geschikt voor het hele gezin. Deze router behaalt dankzij de Wireless AC wifi-standaard, gecombineerde draadloze snelheden tot 1266 Mbps in je draadloze thuisnetwerk. Dit wordt bereikt door maximaal 866 Mbps op de 5 GHz wifi-band te halen en 400 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band.

Dankzij zijn verschillende features, wordt deze router beschouwt als het hart van jouw geconnecteerde huis. Naast een sterke internetverbinding - voor meerdere apparaten tegelijk - gebruik je deze router als centraal opslagmedium of telefooncentrale.

Pluspunten van de FRITZ!Box 7590
MU-MIMO voorziet je van 4 datastromen, waardoor ieder apparaat geniet van optimaal internet
3.0 USB poort voor printers / mobiele netwerksticks / opslagmedia
4 gigabit ethernetpoorten voor Computer/TV/...
Naast DECT aansluiting ook ??n analoge telefoonaansluiting
Eenvoudig te bedienen met de MyFRITZ!App

Tips van onze specialist
Deze router is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
Plaats deze router bij voorkeur ergens centraal in de woning. In de meterkast wordt het signaal geblokkeerd door de muren en dit beperkt het bereik aanzienlijk
Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben


Mesh wifi - ??n groot thuisnetwerk


Dankzij de Mesh technologie worden alle AVM producten (wifi versterkers, powerline adapters) in je huis samengevoegd tot ??n intelligent draadloos netwerk. Omdat de producten onderling communiceren, bepalen ze met welk toestel jouw tablet/laptop/smartphone verbonden moet worden voor een optimale verbinding. Het overschakelen van de verbinding met je wifi versterker op zolder, naar je router in de gang gebeurt naadloos. Zo kan je door je huis lopen, zonder dat je haperingen of verlies van snelheid ervaart. De voordelen op een rijtje:
E?n netwerknaam en wachtwoord
Naadloos internet doorheen je hele huis
Altijd de beste verbinding voor jouw locatie in huis


Highend-WiFi met Multi-User MIMO


Opdat video's, muziek en foto's in het thuisnetwerk zonder laadbalken zouden verschijnen op smartphones, tablets en andere apparaten, kiest de 7530 voor snelle WiFi AC met Multi-User MIMO. Daarbij verdeelt de 7530 gegevensstromen in functie van behoefte op verschillende apparaten ? en wel tegelijkertijd. Zo kunnen vier mogelijke WiFi-gegevensstromen parallel naar tot vier eindapparaten worden gestuurd.


DECT - USB - Gigabit LAN


Tot de volledige uitrusting behoort een complete telefooncentrale met DECT-basis en antwoordapparaat. De USB 3.0-aansluiting heeft twee tot vier maal hogere gegevensoverdrachtsnelheden dan het voorgaande model. Mee aan boord zijn ook 4 x gigabit-LAN voor pc en spelconsole en aansluitingsmogelijkheden voor het vaste net, zowel analoog als ISDN. Voor het eerst maakt de 7530 ook automatisch dimmen van leds in functie van het omgevingslicht mogelijk. Dat bespaart stroom: ondanks verhoogde routing-prestaties en nieuwe functies blijft de nieuwe FRITZ!Box zoals steeds energie-effici?nt.


Applicaties


MyFRITZ!App voor iOS en Android
zorgt ervoor dat jouw FRITZ!Box op afstand kunt bedienen. Haal content op van je FRITZ!NAS of bedien Smart Home-apparaten terwijl je onderweg bent.

FRITZ!App Fon
zorgt voor verbinding vanaf je iPhone of Android-smartphone met jouw FRITZ!Box via WiFi. Hierdoor kun je vanuit je huis eenvoudig bellen via de vaste lijn en over het internet.

FRITZ!App Media
stream eenvoudig media afspelen binnen je thuisnetwerk, bijvoorbeeld video's op je smart TV of muziek op je mediaspeler.

FRITZ!App WLAN
zorgt ervoor dat je jouw Android-toestel snel en eenvoudig kunt verbinden met draadloze routers zoals de FRITZ!Box. Bovendien biedt de app een uitgebreid overzicht van draadloze netwerken in de omgeving.Advertentienummer: a1443218514