TP-LINK Wifibooster Ziggo C7 + 3 Ethernet Kabels

€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1501sinds 23 sep. '23, 16:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeRouter

Beschrijving

Dit is een zo goed als nieuwe wifibooster van het merk TP-Link met modelnaam "Ziggo-C7".

Dit betekent niet dat je het alleen kunt gebruiken als je een Ziggo abonnement hebt; het modelnaam is gewoon Ziggo C7, en de wifibooster configureren doe je met een Ziggo website die op de achterkant staat, nadat je verbonden bent ermee. Deze wifibooster staat gelijk aan de de TP-Link Archer C7 v2, maar heeft gewoon een Ziggo configuratie interface.

Hoe werkt het?
Je moet een ethernet kabel van je modem of van een UTP contactdoos aan je muur met deze wifibooster koppelen door middel van een ethernet kabel. Deze wifibooster fungeert dan als een tweede wifi punt waar je apparaten mee kunnen verbinden door middel van of wifi of maximaal 4 ethernet poorten. Je kan de wifi booster dezelfde wifi naam geven als je modem als je dat fijn vindt. Je kan hem ook een aparte naam geven en/of alleen op 5GHz laten werken bijvoorbeeld i.p.v. 2.4GHz of beide.

Ik hem heb maar een paar maanden gebruikt want daarna stapte ik over naar een ander wifi systeem van Ziggo genaamd Smartwifi. Dit apparaat is dus nog wel zo goed als nieuw.

Je krijgt naast de booster en de stroomkabel ook 3 ethernet kabels erbij van me. Ze zijn allemaal cat 5e (up to 1000mbps) en hebben verschillende lengtes:
- 15 meter
- 2 meter
- 0.5 meter

Disclaimer, dat betekent niet dat je 1000mbps ermee gaat behalen. Je krijgt maximaal mbps waarvoor je betaalt bij je leverancier. Overigens krijg je altijd minder mbps als je met een router of wifibooster verbindt via wifi dan direct met je modem, omdat het via via gaat. Ik krijg met mijn ziggo smartwifi ook ongeveer 55% door mijn huis (~210mbps) dan waarvoor ik betaal (400mbps), ik krijg pas 400 mbps als ik direct met mijn modem verbind via wifi en als ik heel dicht bij mijn modem sta.

Krasjes? Ja eentje, te zien op foto 5.

In ieder geval, deze wifi booster doet perfect wat hij moet doen. Nieuwprijs 59 euro. Van mij is zo goed als nieuw voor €18 en je krijgt ook nog eens meer kabels erbij! Die 15 meter kabel is nooit gebruikt maar wel een beetje stoffig want hij lag op een kast.

Als je vragen hebt, stuur maar een berichtje :)

Verzenden of ophalen (verzendkosten voor koper).
Omgeving Den Haag, Haagse Markt
Advertentienummer: m2025791499