Commodore SX-64

€ 780,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 13,90
63118sinds 17 mar. '24, 13:34
Deel via
of

Kenmerken

MerkCommodore

Beschrijving

De klassieker voor elke Commodore-verzamelaar. De SX64 is de "draagbare" variant van de gewone 64. Flink zwaar (11 kilo), dus "sleepbaar" is een betere term 🙂. De mijne is compleet en in zo-goed-als-nieuwstaat, hier en daar een klein krasje of deukje (laatste 2 foto's). Het toetsenbord is niet eens echt vergeeld, en komt zelfs met het originele schuimrubbertje. Alle 38911 basic bytes zijn tot je beschikking (lees: alle SRAMs zijn nog goed).

Sommige toetsen reageren niet al te goed, bekend probleem, kwestie van het contactmembraan schoonmaken wat in het bord zit. Ik heb de SID en de PLA vervangen en heatsinks gegeven, die waren defect toen ik 'm kocht, dus die gaan hopelijk ook nog flink lang mee.

Ik heb deze al de nodige jaartjes in mijn bezit, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit meer. Het was altijd het paradepaardje van mijn verzameling, maar hij begint zo langzamerhand een beetje in de weg te staan omdat ik iets te veel andere hobby's heb, dus hij mag door naar een volgende verzamelaar.

Ik kan hem verzenden, maar hij is a) mokerzwaar en b) kostbaar, dus ik heb liever dat je 'm komt halen.
Onderhandelen mag (stuur maar een berichtje), maar ik kan er best nog een paar maandjes omheen lopen. Zet ik Goatlight nog een keertje aan in de tussentijd 😉
Advertentienummer: m2093634117