XP-PEN Star 03 V2

€ 59,99
Ophalen of Verzenden
831sinds 24 sep. '21, 06:52
Deel via
of

Kenmerken

MerkOverige merken
ConditieNieuw

Beschrijving

Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf € 50,- | Gratis retour binnen 14 dagen

XP-PEN Star 03 V2
Type:
Overige typen

Bieden is niet mogelijk. Je kan onze producten via de webshop bestellen.


Het Star03 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten voor het maken van illustraties, animaties, aantekeningen of het toepassen van fotobewerkingen. De P01 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Dankzij het slanke design is de Star03 v2 een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.

Short keys voor elk programma te optimaliseren

Het Star03 tekentablet heeft acht drukknoppen waarvan je de functies zelf kunt instellen. De knoppen zorgen dat je eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken. Zoals het veranderen van bijvoorbeeld de grootte van de brush en de hand-tool en zoomen. Met de XP-PEN software van het Star03 tekentablet kun je per programma een profiel met instellingen samenstellen. Bij het wisselen van (teken)programma veranderen de functies van de knoppen mee. Omdat het tablet zowel linksom als rechtsom te gebruiken is, kunnen linkshandige gebruikers ook de knoppen gemakkelijk bedienen.

Praktisch tekentablet

Het Star03 v2 tekentablet is 36 cm bij 21 cm groot, waarbij het hoogste gedeelte van het tablet slechts een hoogte van 8 mm heeft. Het tekencanvas wordt aangeven met de vier witte indicatoren en heeft een grote van ca. 26 cm bij 17 cm (10 x 6 inch). Met een resolutie van 5080 LPI en een minimale reactiesnelheid van 266 RPS teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Het tablet kun is gemakkelijk in gebruik voor zowel rechtshandige- als linkshandige gebruikers. De Star03 is te gebruiken met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop, Painter, Autodesk 3Ds Max, het gehele Office pakket en zelfs open-source programma’s zoals Blender en Krita. De onderkant van het tekentablet is voorzien van rubberen anti-slip strips zodat het op een gladde ondergrond niet gaat

Waarom Cameraland.nl?
  • Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod tweedehands in de Benelux
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.3
  • Altijd 1 jaar garantie op alle occasions
  • Wij kopen jouw apparatuur ook in


Klik voor meer informatie en foto's op onderstaande link:

Advertentienummer: a1400571757