Huisgenoot gezocht omgeving Breda

Gereserveerd
6685sinds 20 mar. '23, 18:42
Deel via
of

Beschrijving

We hebben een vakantiewoning op Golfbaan Bergvliet bij Breda. Mijn zoon Joost (27) woont in het huisje en zoekt sinds kort een huisgenoot (M/V tussen 23 en 32 jaar)

Het huisje ligt op de golfbaan in een bosrijke omgeving op toch slechts 20 minuten fietsen vanaf het centrum Breda. Het heeft 3 slaapkamers, een keuken met eet- en woonkamer, 2 douches en toilettes, een 50 m2 opslagruimte en een flinke bostuin met een geschatte oppervlakte van 600 m2. De gemeubileerde slaapkamer is 12,5 m2; het totale woonoppervlak is 100 m2 (2 x een verdieping van 70 m2, tweede verdieping heeft een schuin dak) oftewel 290 m3.

Joost is en rustige, intelligente en sociale jonge man; bijna altijd wel in een goed humeur. Joost zit op het ASS spectrum en is graag op zichzelf maar is extrovert en stelt gezelschap met een goed gesprek op prijs. Hij werkt 3 dagen per week, maar zoekt momenteel een full time functie. Zijn hobbies zijn tekenen, stripboeken, gamen en huisdieren. Er is geen huisdier, maar in overleg met een nieuwe huisgenoot zal er wel een komen.

In principe is het contract van korte duur. Als het wederzijds bevalt dan kan het ook verlengd worden.

De derde slaapkamer gebruiken mijn vrouw en ik wanneer we in Nederland zijn, hetgeen niet zo vaak is. Meer foto's kunnen worden gestuurd. Je kunt ook bellen.
Advertentienummer: m1957398413