Renoveren of verbouwen van uw huis, woning of bedrijf.

Op aanvraag
195067sinds 8 mei. '19, 00:31
Deel via
of

Kenmerken

ServiceGarantie
TypeNieuwbouw of Opbouw, Onderhoud of Restauratie, Verbouw of Aanbouw

Beschrijving

Wilt u uw huis renoveren of bent u toe aan een verbouwing? Wij verrichten alle bouw werkzaamheden van A tot Z.


Wij zijn gespecialiseerd in de gehele renovatie van huizen, woningen en bedrijven en bieden prachtige resultaten. Ons team beschikt over alle vakmensen en uitgebreide kennis om voor u naar wens te (ver)bouwen!


Onze diensten

  • Renovatie: onze vakmensen vinden de beste oplossingen voor uw situatie. Zo kiezen wij de werkzaamheden en materialen die aansluiten op uw wensen en budget.
  • Verbouwing: is uw woning een beetje te klein geworden en is een uitbouw uw wens? Als die mogelijkheid er is, dan doet u er goed aan om die te benutten.
  • Timmerwerk: wilt u een mooie trap van hout maken of een inloopkast in uw kamer bouwen? Onze creatieve timmermannen kunnen zorg dragen voor al uw wensen en de mooiste oplossingen realiseren.
  • Loodgieter: wij kunnen zorg dragen voor het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en rioleringen.
  • Installatie: ook kunnen wij zorg dragen voor diverse installaties waaronder warmwatervoorzieningen zoals geisers en boilers, radiatoren en vloerverwarming.
  • Stuc- en schilderwerk: van vakkundig binnen- tot buitenschilderwerk, van behangen tot wandafwerking of van stucwerk tot granollen. Een ruime keuze aan mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.


Advies & Begeleiding

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden geven wij u graag advies en beantwoorden wij al uw vragen. En wij begeleiden u tijdens het gehele project op locatie. Graag verwijzen wij u naar onze website voor het bekijken van een van onze projecten. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf een van onze afgeronde of lopende projecten te bekijken op locatie. Zo kunt u een goede keuze maken en u laten inspireren door onze vele prachtige resultaten.


Onze werkwijze

Wij verrichten onze werkzaamheden altijd op een transparante en overzichtelijke wijze. Onze klanten ontvangen iedere week een overzicht van het geleverde werk en de gekochte bouwmaterialen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat voorop bij ons tijdens het gehele contact. En ieder project wordt met advies en begeleiding uitgevoerd door ons.


Uw voordelen

Voor u de 6 belangrijkste voordelen van ons bedrijf en ons team:

1. Betrouwbaarheid & Kwaliteit. Advies & Begeleiding.

2. Gespecialiseerd in de gehele renovatie of verbouwing van A tot Z.

3. Een redelijk en concurrerend uurtarief. Een voordeel van minimaal 20%.

4. Benodigde bouwmaterialen tegen inkoopprijs. Dat scheelt u minimaal 30%.

5. Geen hoge vooruitbetalingen vooraf van 50% of meer. Uw tevredenheid staat voorop bij ons.

6. De mogelijkheid om vooraf onze huidige projecten te zien of referenties te spreken indien gewenst. Wij nodigen u graag uit.


Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan graag contact met ons op!

Telefoon: 088 11 12 600

WhatsApp: 06 17 22 22 66

E-mail: info@huisrenovaties.nl

Website: www.huisrenovaties.nl

Bereikbaar van maandag t/m zondag

Van 8:00 tot 20:00 uur


Advertentienummer: a1284784623