Transformatiemassage

Zie omschrijving
11050sinds 14 sep. '18, 13:56
Deel via
of

Beschrijving


VOOR EROTIEK, BELT U MIJ NIET*

Transformatie massage


Mannen wil ik niet buiten sluiten, zoals sommige vrouwelijk collega's genoodzaakt zijn, daarmee sluit ik namelijk ook de mannen uit met goede bedoelingen. Een gewaarschuwd man telt voor twee, lees deze advertentie daarom twee keer voor u contact met mij opneemt!


Volgens een eigen concept bied ik een massage aan waarbij lichaam en geest worden gecombineerd zonder enkele vorm van erotiek. Onderkleding blijft aan.


Doel is een serene rust in jou te creëren en dat je langzaam jezelf leert kennen en dat dat altijd OK is. 


De massage begint met een voetmassage waarbij ik veel aanvoel en dit zal ik met je delen. Daarmee is onze kennismaking gezet. Na deze voetmassage geef ik healing/reiki. Langzaam kom je uit je hoofd tot rust in je eigen kern. Hierna volgt een visualisatie/meditatie speciaal voor jou, afgestemd wat jij op dat moment nodig hebt. Ik noem dit de "mentale kant"


Deze "mentale" kant breng ik lichamelijk in balans met een (hotstone)(cupping)(schedel)massage.


In 2004 ben ik begonnen met diverse cursussen en bijscholingen op het gebied van massage en healing. Ik volg nog steeds cursussen. Mijn kennis en ervaring is verwerkt in één uniek concept.


Wil jij eens ervaren wat ik jou te bieden heb? Neem dan contact met mij op. De massage duurt gemiddeld 90 minuten. Het kan langer of korter zijn. Het is klaar als het tijd is en dat kan verschillend zijn. De prijs is €35,-- onkosten/vrijwilligersvergoeding. Dit om mijn hartewerk voor iedereen toegankelijk te houden. Wat ik van jou verwacht is wederzijds respect en vertrouwen. Ik ben geen arts of psycholoog en zal je doorverwijzen indien ik dat nodig acht. Naast professionele hulp kan ik je prima ondersteuning bieden. Daar zijn al hele mooie resultaten door bereikt waar ik heel dankbaar voor ben 🙏
Advertentienummer: m1322950908