Bach Bloesem Therapie (voor vrouwen)

€ 45,00
2235sinds 3 aug. '21, 11:45
Deel via
of

Kenmerken

ServiceGeeft ook workshops, Komt aan huis

Beschrijving

Bach Bloesem Therapie
(Energetische Water Infuser om te genezen)

Soms vraagt ​​het leven om een ​​andere benadering, bijvoorbeeld als je midden in een transformatie zit. Misschien voel je dat er iets in je aan het veranderen is, je zit in een pop, als het ware, een vloeibaar proces voorafgaand aan de wording van een vlinder. Het leven verandert voortdurend en wij ook. Wanneer we van binnen veranderen, verschuift onze externe realiteit. Een kleine stimulans of verschuiving in bewustzijn kan je door deze processen katalyseren. Water energizers op basis van Bach’s Bloesem Therapie zijn gemaakt om je te helpen. Omdat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat, kun je je energie veranderen door geladen water te nemen. Ik kan je helpen met het vinden van de juiste bloesemmix. Een die op dit moment is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

De water energizers die ik maak zijn gebaseerd op de kennis van dr. Edward Bach en zijn bewezen behulpzaam in talloze situaties (zowel emotioneel als fysiek). Ze zijn veilig en ook zeer geschikt voor (kleine) kinderen en dieren. Ik ben een gecertificeerde therapeut voor dit type remedies.

Oorsprong

Mijn werk is onder andere het maken van water energizers om je te helpen groeien. Ik woon in het noorden van Nederland in een school. Een groot deel van mijn dag leef ik alleen en in stilte wat me enorm heeft geholpen bij het ontwikkelen van mijn intuïtie en het kiezen van ingrediënten voor de energizers. De mixen die ik maak zijn gemaakt van water met de kracht van plantaardige energieën. Oorspronkelijk is deze therapie uitgevonden door Dr. Edward Bach. Hij was een Engelse arts, bacterioloog, homeopaat en spiritueel schrijver, vooral bekend door het ontwikkelen van de Bach-bloesemremedies, een vorm van alternatieve geneeskunde geïnspireerd op klassieke homeopathische tradities. In 1930, op 43-jarige leeftijd, besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe geneestechniek. Hij bracht de lente en zomer door met het ontdekken en bereiden van nieuwe bloesemremedies - die geen deel van de plant bevatten, maar gewoon wat Bach beweerde het patroon van energie van de bloem te zijn. In de winter behandelde hij patiënten gratis. Dit was het begin van een geheel nieuwe manier van genezen. Zijn medicijnen staan ​​nog steeds bekend als Bachbloesemremedies en bestaan ​​uit 38 verschillende bloesemremedies.
Ik werk met eigen samengestelde mixen bijvoorbeeld de moonlight water energizers: een mix van bloemen die je helpt om gefocust te blijven op je intenties. Het helpt om je zelfvertrouwen te vergroten en kleine angstpatronen te laten verdwijnen.

Maar ik maak meestal bloesemmixen op maat. Bloesemmixen zijn er voor emotionele problemen maar zeer zeker ook voor fysieke problemen. Ik ontwerp therapieën voor volwassenen (en ik ben met name gespecialiseerd in het helpen van vrouwen), kinderen en dieren.


Hoe het werkt?

Water is een ongelooflijke supergeleider (dit betekent dat het veel energie kan geleiden en vasthouden). Een groot deel van ons lichaam bestaat uit water. Water kan van vorm veranderen als je het andere informatie stuurt. Het onderzoeken van deze ideeën was het levenslange werk van dokter Emoto. In zijn onderzoek laat hij zien hoe waterkristallen uit elkaar vallen en er verpletterd uitzien nadat ze zijn blootgesteld aan negatieve energie, en hoe ze bloeien en uitstralen in wonderlijke kristalvormen nadat ze zijn blootgesteld aan positieve energie. Veel andere mensen van deze generatie resoneren met deze kennis en voelen intuïtief aan dat het ook gewoon heel logisch is.

Je kunt je water opladen door simpelweg 4 druppels van de water energizer mix in een glas of flesje water te doen.

Het is aan te raden om altijd glazen flessen te gebruiken.


Water energizers zijn zeer eenvoudig in gebruik en volkomen onschadelijk voor je lichaam.
Elke dag gebruik je 4 druppels van de mix en doe je deze in een flesje of glas water. Dit drink je overdag.

Je kunt me volgen op Instagram voor energie-updates en nieuwe energizers en je kunt meer te weten komen over bloesems waar ik uit kies.
Instagram:earthworker_energy

Voor een afspraak kun je een bericht sturen of mij bellen. Een consult kan per telefoon of in persoon.

Met liefde,

Marieke
Advertentienummer: m1734326401
Overige advertenties van AardeWerker
Meer van AardeWerker
Populaire zoektermen