Uw huis bouwen op Curacao Ontwerp door Nederlandse architect

N.o.t.k.
437044sinds 17 apr. '18, 11:02
Deel via
of

Beschrijving

Nieuwbouw op de tropische Antillen vraagt om speciale aandacht. Ik heb jarenlange ervaring met de bouw van moderne villa's op Curaçao. De beginfase is sowieso cruciaal. Er vind veel overleg plaats met u, de opdrachtgever, om uw woonwensen te vertalen in een doordacht ontwerp, toegespitst op het warme klimaat. Overleg in Nederland is dan wel heel comfortabel.
Als u naar de foto's kijkt zijn de ontwerpen heel verschillend. Dat komt omdat ik goed luister naar wat een opdrachtgever wil.
Voor de vergunningen is connecties belangrijk in het betreffende land. Om de nodige vergunningen te krijgen werk ik samen met diverse bureaus op het eiland.Ook werken zij het ontwerp uit tot bouwtekeningen.


Ik ben Jan van Oort en heb 6 jaar lang op Curaçao gewoond en gewerkt als architect. Ik heb gewerkt voor lokale bureaus en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Inmiddels alweer 20 jaar wonende in Nederland doe ik nog steeds met veel plezier opdrachten voor Curaçao.


Andere eilanden op de Cariben is ook mogelijk. Uiteraard bouwen wij ook in Nederland woonhuizen! Dat kunt u zien op dezelfde website.Indien u nog verdere vragen heeft...ik beantwoord ze graag! U kan mij mailen naar janvanoort@kunstoort.nl en mijn telefoonnummer aanvragen zodat we een gesprek kunnen hebben waarin ik uw vragen beantwoord


Advertentienummer: a1181817729