Trimsalon - katten trimmen - trimmer

Zie omschrijving
3163sinds 9 sep. '22, 21:06
Deel via
of

Kenmerken

TypeTrimmen of Verzorging

Beschrijving

CatnGroom is de liefdevolle trimsalon voor uw kat. Als aanvulling kan ik uw kat beschermen tegen zoekraken door een ID-chips te zetten en verkoop ik gepersonaliseerde fotoproducten voor de dierenliefhebber.

In de meeste gevallen is het de (half) langharige kat die extra aandacht en verzorging kan gebruiken, maar de kortharige kat verdiend dezelfde aandacht. Alle karakters en vormen van pittigheid zijn van harte welkom bij mij. De zenuwachtige/bange katten geef ik alle respect en rust. Voor de pittige katten ben ik niet bang, waardoor het mij eigenlijk altijd wel lukt om ze weer netjes in hun vacht te krijgen.

Alle kwaliteiten van vachten, incl. vilten, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik zal altijd een gepast advies geven voor de specifieke vacht van uw kat. Een (half)langharige kat die veel buitenkomt kan een andere aanpak gebruiken dan een kat die niet veel buiten komt. Wassen is hierbij een optie wanneer de vacht te erg vervuild raakt door het buiten lopen of wanneer uw kat showklaar moet zijn.

Meer informatie over mijn tarieven & werkregio vindt u op mijn website.

Zoektermen: katvriendelijke trimmer - Trimsalon Cat&Groom - katten trimmen - katten trimmer - trimsalon aan huis - katten kapster - Trimsalon Friesland - Trimsalon Wolvega
Advertentienummer: m1883851152
Populaire zoektermen