Video, digitaliseren, op usb of dvd laten zetten.

€ 8,50
10572148sinds 19 mei. '11, 14:10
Deel via
of

Kenmerken

TypeFilm- of Videodigitalisatie, Montage of Bewerking, Filmreportages

Beschrijving

Video: 8mm films, VHS(-C) banden, Hi8 bandjes(LP en SP), DV bandjes, laten digitaliseren en vervolgens op DVD, externe-schijf of usb laten zetten.


U kunt er voor kiezen om de banden alleen te laten digitaliseren en op een externe schijf te laten zetten. De kosten hiervan zijn 8,50 per bandje van maximaal 120 minuten, anders meer prijs. U levert zelf een USB schijf aan. Heeft u daarover vragen, mail mij.


Ik digitaliseer alleen 8mm films zonder geluid!

Het digitaliseren van 8mm films kost 0,85 per minuut.

De allerkleinste bandjes hebben extra opstartkosten van 3 euro per film.

Gratis op usb laten zetten welke u zelf moet aanleveren.


Een DVD laten maken kost 15,00 inclusief persoonlijk menu met muziek.

Dit is vooral leuk wanneer u iemand wilt verrassen met bijzondere herinneringen of wanneer het een speciale gelegenheid betreft , zoals een huwelijk.

Alle dvd’s worden voorzien van een persoonlijk menu, met door uzelf bepaalde titels en met scène-index met bewegende beelden, zodat u snel door de film kunt gaan opzoek naar mooie herinneringen!

Om video te digitaliseren gebruik ik een videospeler van topkwaliteiten een professionele DTC videoconverter, een omvormer. Deze kwaliteitsapparatuur zorgt ervoor dat het beeld en geluid altijd synchrone loopt en optimaal van kwaliteit is.


Standaard knip ik alles weg wat aan de film vooraf gaat en wat achter de film staat. Sommige video’s zijn over andere films opgenomen of er staan nog beelden van televisieopnames achter uw film. Bij twijfel zal ik contact met u opnemen ook wanneer blijkt dat er vele stukjes in de film zelf van slechte kwaliteit zijn of niet bij de film horen.
U krijgt de film met een menu en hoofdstukken van bijvoorbeeld 5/10 minuten. Dit betekent dat u een menu in beeld krijgt wanneer u de DVD in de speler doet en dat u met stappen door de film kunt gaan opzoek naar herinneringen. Voor mij is een menu standaard omdat ik vind dat het gemak van het door kunnen “spoelen” geen echte luxe is maar iets van deze tijd.


Ook is het mogelijk om van uw beelden (film en foto's) een selectie te maken en dit te laten bewerken. Voor meer informatie, neem contact op.

Mocht u ondanks mijn controle, fouten ontdekken in mijn geleverde werk dan krijgt u altijd de garantie dat ik dit in orde maak.


Wonend in de regio Arnhem, maar per post overal bereikbaar. Afspraken maken 7 dagen per week.

Yolande van den Oever - Huissen

Mocht u meer informatie willen hebben, mail of bel me dan: beterverbeeld@hetnet.nl of 06-29391930 www.beterverbeeld.nl, u vindt hier ook voorbeeldfilmpjes!


Advertentienummer: a1000886772