onafhankelijke taxateur roerende goederen/inboedel

Zie omschrijving
1851sinds 19 dec. '18, 18:00
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Waarom zou je als erkend taxatiebureau adverteren op Marktplaats?
Nou, als experts sta je dan tussen al dat aanbod, al die goederen die we al ruim 35 jaar taxeren, dus een betere plek is er niet!
Of het een verzameling, een fossiel, een vliegtuig, een koffiekan, bestek, een schip, een windmolen betreft, kortom alles wat wordt aangeboden wordt getaxeerd. Maar ook het object dat u zoekt!

Met inachtneming richtlijnen RIVM, NIVRE, accuraat & vertrouwd taxeren van verzamelingen / nalatenschappen, boedelbeschrijvingen voor notaris.

Onze ter zake kundige en onafhankelijke taxatierapporten (inventarissen-inboedels, separate items) hebben juridische geldigheid inzake verzekeringsrecht, belastingrecht en burgerlijk recht. U kunt hierbij denken aan oa:

 • taxatierapportages bij subsidie aanvragen,
 • taxatierapportages bij/tbv successieaangifte,
 • taxatierapportages mbt beneficiaire aanvaarding en/of
 • taxatierapportages tbv verdeling tav erfgenamen bij nalatenschap obv gelijkheidsbeginsel,
 • taxatierapportages tbv executeur-testamentair,
 • taxatierapportages tbv geschillen die door de rechtbank worden beslist,obv voorschotnota
 • taxatierapportages bij ontbinding/oprichting Stichting,
 • taxatierapportages bij ontbinding/oprichting BV,
 • taxatierapportages bij ontbinding/oprichting VOF, taxatierapportages bij ontbinding/oprichting maatschap,
 • taxatierapportages bij ontbinding partnerschap, huwelijk
 • taxatierapportages bij echtscheiding
 • taxatierapportages bij overige particuliere en zakelijke geschillen, al dan niet obv voorschotnota

Ook bij aan faillisement gerelateerde aanvragen kunnen we schuldenaar / gefailleerde, curator om boedel te vereffenen een juiste, goed onderbouwde en onafhankelijke taxatiewaarde aanbieden.
Verzekeringsmaatschappijen accepteren onze rapportage conform artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek. Niet alleen “erkend en bevoegd” dus, maar wij voldoen aan ALLE gestelde eisen.
Voor onze specialisaties kunt u ons gewoon mailen of bellen, in de afgelopen 30 jaar hebben we nog nooit nee hoeven zeggen!
(chalets, windmolens, stripboeken, sieraden, kunst, design, voer -vaar -en vliegtuigen, verzamelingen, enz.)
Wij werken met een minnelijk uurtarief (locatie-research/kantoor) echter als de case het toelaat obv voorschotnota en eventueel een deel reiskostenvergoeding, maar vaak is een combinatie in de buurt te maken teneinde deze variabele kosten te minimaliseren. (liever geen reiskosten? online taxaties voeren wij ook uit, beeld & info aanleveren en rapportage is binnen 5 werkdagen klaar)

Let wel: wij zijn geen in/opkopers! Onze destillaten worden onafhankelijk door deskundigen vastgesteld zodat u de juiste marktconforme waarden ontvangt.

We zijn daarnaast ook uw "partner" als u een onafhankelijke contra-expertise wenst: let wél: ONAFHANKELIJK!
Ter zake kundig spreekt voor zich, maar we zijn geen aannemer, werken niet voor de brandweer of de verzekeraar maar voor de particulier/bedrijf die onze kennis nodig heeft bij eventueel geschil.

Ook geven wij CITES verklaringen af, daar een item door ons (onafhankelijk) op een juiste leeftijd is in te schatten en wij u deze info in de vorm van een CITES verklaring op schrift aanbieden.
Advertentienummer: m1355940490