Saxofonist Huiskamerconcert Thuisconcert

Op aanvraag
145620sinds 1 dec. '17, 11:33
Deel via
of

Kenmerken

TypeSolo-artiest

Beschrijving

Gaarne vraag ik uw aandacht voor mijn thuisoptredens. Ik breng met mijn saxofoon tijdens uw huiskameroptreden echte luistermuziek vol verstilling ruimte en dynamiek. Dat kan ook met pianist. Zowel down- als up-tempo stukken kan u verwachten. Het concert duurt 2x30 minuten. Via bijvermelde website komt u op bij de video's.

Ook zal ik de gasten verwelkomen en een uitleg geven over leven in het nu, ofwel 'zijn' in betrekking tot mijn muziek. Indien gewenst wil ik graag na het concert praten over de ervaringen van het publiek.
Indien u vragen heeft, svp stuurt u mij een bericht naar janvanoort@kunstoort.nl

Ik zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de opdrachtgever belangrijk. Mijn streven is om de gasten blij te maken met mijn muziek.

Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"


Ik hoop u van dienst te kunnen zijn!

Jan van Oort.

Advertentienummer: a1146589637