Belastingaangifte, inkomstenbelasting, startende ondernemer

Zie omschrijving
45610sinds 15 nov. '19, 11:06
Deel via
of

Beschrijving

GEEN ZORGEN!

Het is weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting 2018! TLS Administratie & Advies kan het voor u leuker en makkelijker maken.

Bij u thuis (overdag of 's avonds) ga ik samen met u en/of uw partner de aangifte invullen en bekijk ik of door gebruik te maken van de fiscale regels wellicht een financieel voordeel te behalen is waar u (of uw vorige adviseur) niet aan gedacht heeft.

Tevens bekijk ik of er recht is op toeslagen enindien van toepassing kan er direct een aanvraag of wijziging ingediend worden.

Voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting is het van belang dat alle benodigde gegevens worden geïnventariseerd. Wij verzoeken u dan ook om onze checklist in te vullen en kopieën of scans van de bewijsstukken bij de hand te hebben.

Voor ondernemers/zzp-ers zijn er meer fiscale mogelijkheden. Dit kan ik op afspraak met u doornemen in een (gratis)intakegesprek van maximaal 1 uur. Kijk hiervoor op de website: www.tlsadministratie.nl

Heeft u (thuiswonende/studerende) kinderen die een (bij)baantje hebben? Dan kan het zijn dat zij een gedeelte van de ingehoudenloonbelasting terug kunnen vragen bij de belastingdienst.

Onze scherpe en eerlijke tarieven (incl. btw):

• Aangifte inkomstenbelasting € 40*

• Aangifte inkomstenbelasting met fiscalepartner € 75*

• Aanvraag/wijziging toeslagen € 25 (per toeslag)

• Aangifte inkomstenbelasting thuiswonend/studerend kind € 25

* in specifieke situaties waarbij de aangifte gecompliceerder of arbeidsintensiever is, bijvoorbeeld bij echtscheiding, aan- of verkoop woning, kunnen wij, uiteraard in overleg met u, van het bovenstaande afwijken.

Voor vragen of het maken van een afspraak neem contact met ons op.

TLS Administratie & Advies De adviseur die met umeedenkt!

Advertentienummer: a1311320100
Populaire zoektermen