Capstan Management BV

N.o.t.k.
2800sinds 18 apr. '18, 12:18
Deel via
of

Beschrijving

Welkom bij Capstan Management B.V.

Capstan is een actieve en dynamische organisatie op het gebied van administratie, belasting en bedrijfsadvies. Tot onze cliëntenkring rekenen wij binnen- en buitenlandse ondernemingen met maximaal 25 werknemers; VOF's en maatschappen; stichtingen; stamrecht BV's; directeur grootaandeelhouders; agrarische bedrijven; ZZP'ers; en particulieren. Tevens zijn wij actief in het begeleiden van starters.

Wij beschikken over tientallen jaren ervaring op verschillende gebieden. We staan u op informele wijze te woord, daarbij vormt de klant altijd het middelpunt: korte lijnen en open communicatie.

Wij werken met van te voren afgesproken vaste tarieven. Geen bijkomende kosten en geen nare verassingen achteraf.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

PARTICULIER


Particulier: Aangifte inkomstenbelasting, erfbelasting, bezwaarschriften, voorlopige teruggaaf, middelen.

Scholier: Aangifte inkomstenbelasting.

Toeslagen: Aanvragen en controleren van zorg-, huur- en kinderopvang toeslag en kindgebonden budget.

ONDERNEMINGEN


BV: Boekhouding, salarisadministratie en de jaarrekening. Aangiftes vennootschapsbelasting, omzetbelasting & loonheffing.

DGA: Boekhouding, salarisadministratie en de jaarrekening. Aangiftes vennootschapsbelasting, omzetbelasting & loonheffing.

Stamrecht: Boekhouding, salarisadministratie, stamrechten, deponeringsstukken en de jaarrekening. Aangiftes vennootschapsbelasting,omzetbelasting & loonheffing.

VoF: Boekhouding, salarisadministratie en de jaarrekening. Aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting & loonheffing.

Maatschap: Boekhouding, salarisadministratie en de jaarrekening. Aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting & loonheffing.

Stichting: Boekhouding , salarisadministratie en de jaarrekening Aangiftes vennootschapsbelasting, omzetbelasting & loonheffing.

KLEINBEDRIJF


Starter: Financieel, fiscaal, bedrijfsadvies.

ZZP'er: Boekhouding en de jaarrekening. Aangiftes inkomstenbelasting & omzetbelasting.

BUITENLAND


Particulier: Belastingaangiftes opmaken/coördineren in zowel Nederland als buitenland. Immigratie, emigratie en domicilie kwesties. College voor zorgverzekeringen.

Zakelijk: Boekhouding en rapportage volgens internationale en lokale wetgeving, consolidaties, belastingaangiftes, in het bijzonder in Nederland, de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vindt u op onze website: www.capstanbv.nl
Advertentienummer: m1276852989
Populaire zoektermen