Camp-Car Rodenburg

N.o.t.k.
8583sinds 18 apr. '18, 12:24
Deel via
of

Kenmerken

ServiceMobiele service
TypeCarrosserie, Interieur, Motor

Beschrijving

Frank Rodenburg, heeft na 20 jaar ervaring te hebben in de camper- en caravanbranche, een bedrijf gespecialiseerd in het inbouwen van bestelauto tot kampeerbus opgericht.

De kampeerbussen kunnen geheel naar wens of behoefte van de opdrachtgever gemaakt worden, van eenvoudig tot een zeer luxe versie. Denk hierbij aan het plaatsen van Reimo fabrieks interieurs zoals voor bijvoorbeeld een Volkwagen T5 of het volledig op maat maken en plaatsen van een interieur naar uw wens (zie hiervoor de Volkswagen Crafter inbouw). De meubels uit eigen makelij worden vervaardigd van zeer licht populieren multiplex en zijn in verschillende fineren en afwerkingen te leveren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en prijs.

In aanmerking komen voor het kwarttarief voor kampeerauto's? Ook dit kunnen wij regelen volledig conform de wet en regelgeving van het RDW.

Bent u geïnteresseerd in een inbouw maar zit u nog met uw oude camper of caravan? Of bent u op zoek naar een bus om deze door ons in te laten bouwen? Ook bemiddeling hierin is mogelijk.

Ook is gedeeltelijke inbouw mogelijk zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een hefdak of verhoogd dak, maar ook het los leveren hiervan.
Tevens is het mogelijk om diverse accessoires te bestellen of te laten monteren in of aan uw camper of caravan. Denk hierbij aan een mover, airco, luifel of fietsenrek etc. Ook onderhoud van het interieur en gas/water of elektrische systemen is mogelijk. Hierbij is een vochtcontrole ook van belang om nog jarenlang plezier van uw camper of caravan te hebben. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om kleine reparaties bij u thuis of op de camping te laten uitvoeren.
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen is aan te raden om van te voren even te bellen aangezien ik ook op locatie werk.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte of een praatje.
Graag tot ziens bij:

CAMP-CAR RODENBURG.

Contactgegevens:

Camp-Car Rodenburg

Gieterij 10 (Bedrijventerrein Gravendam)
2211 XK Noordwijkerhout

Tel: 06-20995275
info@camp-car.nl

Kijk ook eens op onze website: www.camp-car.nl voor meer uitgebreide verslagen en foto reportages van het werk dat wij leveren.
Advertentienummer: m1276855385