Bomen te koop zagen douglas Eiken 125 cm rond 12 meter lang

N.o.t.k.
92722sinds 1 apr. '20, 10:29
Deel via
of

Beschrijving

Bomen te koop eikenhout gezaagd ook mogelijk de zijkanten van de planken rechtgezaagd.
Dus het materiaal blijft stil liggen en de zaag word hydraulische recht door het hout  geduwd .
Lengte 330 cm  alle breedtes hoogt max
13 cm .
Hij zaagd heel snel
Wij bij Zagerij van Malestein verrichten met verschillende soorten machines verschillende soorten hout. Zo kunnen wij schaafwerk verrichten, planken recht zagen, bomen zagen enz. enz.
Ook kunnen wij hout dat nog volledig nat is vanbinnen drogen in onze eigen droogkamer. Deze wordt aangedreven door een kachel die word gestookt door restafval en zaagsel van al het gezaagde hout. Het drogen kan voor al uw soorten hout en kan het droog proces gigantisch versnellen. Wel is het zo dat het afhangt van de dikte van het hout en van het soort hout hoe snel dat gaat. Voor vragen daarover kunt u ons gerust om informatie vragen.
Wil u een tafel maken of een vloer voor uw huis? Dan is het schaven van de planken soms nodig omdat u te maken kan hebben met grove planken .

Wij verrichten ook zaagwerkzaamheden voor bomen en dikkere balken. Die kunnen wij in allen maten zagen en als u dat wilt daarna drogen en schaven naar de gewenste dikten.
Voor vragen naar werkzaamheden die hier niet benoemd zijn kunt u gerust bellen of een mail sturen. Ziet u daarvoor de pagina Contact recht boven deze pagina.zagen richtprijs 1 boom per uur.
Advertentienummer: m1531574025
Overige advertenties van Malestein
Meer van Malestein