stoomreiniger te huur

Zie omschrijving
42110sinds 7 apr. '22, 14:56
Deel via
of

Beschrijving

Goedendag

Hierbij bied ik deze stoomreiniger te huur aan.
om grondig schoon te maken!
is voor diverse doeleinden toepasbaar.
auto cleaning.
industrie.
keukens.
meubels & bekleding.
etc.
word geleverd met accessoires,handleiding  
€40 per dag
€60 per 2 dagen
€100 per week

neem contact op voor meer informatie of reservering.
085-0640672


De SGV 6/5 stoomzuiger boogt op verscheidene toepassingsmogelijkeheden. Dankzij de eenvoudig interpreteerbare symbolen is het toestel uiterst gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te bedienen. Met de Easy Operation draaiknop en de ergonomische handgreep met stoom- en zuigschakelaar leert men het toestel snel te gebruiken. Bovendien is het erg eenvoudig om tijdens het gebruik tussen de verschillende functies te schakelen. De accessoires kunnen in het toestel zelf opgeborgen worden, zodat ze niet vuil kunnen worden en altijd binnen bereik zijn.
Bijzonder gebruikersvriendelijk dankzij EASY-Operation: Eén draaischakelaar voor alle functies. Voor eenvoudige en snelle bediening zonder lange inwerktijd. Logische symbolen zorgen ervoor dat de gebruiker snel begrijpt hoe het apparaat werkt en vereenvoudigen de bediening.
Gemakkelijke besturing van de functies met de handtool: De belangrijkste functies zoals de water-/stoomregeling en de aan-/uitschakelaar voor de zuigfunctie kunnen worden ingesteld. Tijdsbesparende, flexibele, eenvoudige en directe besturing van de functies tijdens het gebruik.
Advertentienummer: m1828941943