vloerkleed Ecologische Reinigen

N.o.t.k.
5558sinds 29 feb. '20, 11:13
Deel via
of

Kenmerken

ServiceAfhalen en Bezorgen
TypeStomerij, Strijkservice, Wasserette

Beschrijving

Vloerkleed Reinigen

Wij reinigen vloerkleden net even iets anders. Het is geen hogere wiskunde, maar wel hogere waskunde wat we doen! Met aparte wasruimte en medewerkers die jaren ervaring hebben in het reinigen van vloerkleden is Stomerij & Wasserij Driebergen/ Zeist de specialist in de regio voor het Ecologische Reinigen van vloerkleden. We mogen ons met recht marktleider in het reinigen van berbers, nepalkleden, perzen, huisvloerkleden en overige losse kleden noemen.
Wilt u ook uw kleed door Stomerij & Wasserij Driebergen / Zeist laten behandelen?
Voor de regio hebben we een haal en brengdienst voor de vloerkleden. Je kan ook zelf kleden bij ons brengen en ophalen op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.
Vloerkleden worden eerst geanalyseerd op de soort vervuiling en beschadiging. Indien een reparatie nodig is, overleggen we dat eerst. Na de analyse worden de kleden leeg geklopt en in een dompelbad met zachte zeep gewassen.
Na het 1ste wasproces volgt een 2de intensievere was methode, waarbij ook alle randen (met eventueel de franjes) en hoeken grondig gereinigd, waarna het vloerkleed door de kleden mangel gaat. Na het mangelen wordt het kleed in een langwerpige droogtrommel van het meeste water ontdaan.
Om dit proces goed af te maken, worden de vloerkleden daarna opgehangen in een droogkamer en 12 tot 24 uur gedroogd.
Als de kleden klaar zijn worden ze nogmaals gecontroleerd, ingepakt en voorzien van een label

Heeft u intresse  neem gerust contact met ons op
Advertentienummer: m1520225721
Overige advertenties van Stomerij & Wasserij Driebergen
Meer van Stomerij & Wasserij Driebergen
Bekijk alle
Populaire zoektermen