KORTING!!! WordPress Website laten maken + GRATIS advies

€ 149,00
167343sinds 5 dec. '19, 10:38
Deel via
of

Beschrijving

Wilt u een website laten maken? Bijvoorbeeld voor uw bedrijf of onderneming?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik maak uw website op maat! Uiteraard hoort bij elk website een mooi met hoge kwaliteit logo. In de maand augustus krijgt u zelfs 50% korting op uw logo (t.w.v. €130,- excl. BTW) als u een pakket met website + logo kiest! Elk logo is in hoge kwaliteit.

Ik maak websites in verschillende maten en designs. De goedkoopste website is een one-page website (een website dat bestaan uit 1 pagina met korte informatie) dit kost ongeveer €149,- Dit is ideaal voor bedrijven met een laag budget, die weinig informatie willen geven. Ook kun je alle informatie zoals een welkoms woord, over het bedrijf, gemaakte werk en contact op een one-page website tonen, dit kost echter wat meer €275,- excl. BTW. Dit komt omdat u meer informatie op de pagina wilt tonen.

Soorten website
Er bestaan verschillende soorten websites. Ik maak onder andere ook bedrijf websites zoals restaurant website, rijschool website, bedrijf promotie website en nog veel meer. Ik maak niet alleen bedrijf website maar ook algemene blog website en portfolio website voor onder andere studenten. Naast het maken van websites maak ik ook webshop / webwinkel websites met WooCommerce en wordpress. Ik kan zelf de producten voor u invoegen of ik kan u leren hoe u het zelf kunt doen!

Extra's
De E-commerce websites maak ik mooi naar uw smaak door middel van WordPress en WooCommerce. Deze webshops kunnen van verschillende groottes zijn, zo heb ik eerder webshops gemaakt van ongeveer 25000 producten. Maar ik heb natuurlijk ook kleinere webshops gemaakt van bv. 5 producten. U kunt mij berichten voor meer informatie of kijken op mij andere advertentie.

Een website is tegenwoordig het NIEUWE en belangrijkste visitekaartje van een bedrijf. Een website is tegenwoordig een MUST geworden. Dus heeft u nog geen website of wilt u uw website laten aanpassen? Dan help ik u graag. Ik zorg dat er in elk budget wel wat past. Neem gerust contact met mij op en wij zullen er samen uitkomen!

Ook maak ik grafische ontwerpen om uw website compleet te maken! Zo kan ik uw logo designen! Naast website benodigdheden kan ik ook uw bedrijfs benodigdheden designen zoals flyers, posters, huisstijl en nog veel meer!

nisatutucu - over mij
Het verschil tussen mij en andere webdesigners is, dat ik een freelancer ben, dit betekend dat u alleen met mij te maken heeft. Geen collega's of andere mensen. Ik zorg voor al uw wensen en eisen.
Voor meer informatie over mij kunt u terecht op https://nisatutucu.nl/over-nisa

Bekijk mijn andere advertenties
U kunt ook mijn andere advertentie bekijken voor meer informatie over wordpress webshops laten maken, wordpress websites laten aanpassen, logo's en andere grafisch ontwerpen laten maken.

Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen!
Portfolio: https://nisatutucu.nl/portfolio-webdesign/
Nisa TUTUCU
Whatsapp of bel naar 0629081759
Advertentienummer: a1314105321