Wordpress website laten maken? Al vanaf 249 euro.

Zie omschrijving
40820sinds 30 sep. '22, 20:03
Deel via
of

Beschrijving

Xinner Media is een allround webdesignbureau, gevestigd in de regio Den Haag/Rotterdam, welke ontstaan is uit een passie voor websites maken. Nu verzorgen wij voor jou de volledige online presentatie van je bedrijf. Je hebt al een website vanaf 249 euro.

De uitstraling van de website, de snelheid van je server en je vindbaarheid in Google. Dat jouw bedrijf gevonden en gezien wordt op het internet is mijn doel. Onderstaande lees je mijn werkwijze.

01 / CONCEPT
Voordat ik begin met ontwerpen van een site, logo of shop, stel ik graag een aantal vragen. Zo heb ik een beter beeld van jouw behoeftes en weet jij zeker dat je krijgt waar je om vraagt. Dit kan telefonisch of in persoon.

02 / ONDERZOEK
Veel bouwers slaan deze stap over en gaan direct aan de slag. Terwijl dit juist zo belangrijk is! Ik bekijk eerst je concurrenten en stuur voorbeelden van andere sites om nog meer gevoel te krijgen van jouw wensen.

03 / OPZETTTEN
Nu kan ik echt aan de slag. Tussentijds geef ik regelmatig updates over de vordering van het project en stuur ik het werk toe dat al af is. Zo kun je indien nodig altijd bijsturen, wat efficiënt en prettig werkt.

04 / ONLINE
Ben je helemaal tevreden? Dan kan alles online! Daarna test ik alles uitgebreid en lopen we er nog even samen doorheen. Zo weet je zeker dat alles goed is en werkt zoals het zou moeten.
Advertentienummer: a1452790737