Shopify webshop laten maken | Shopify website laten maken

€ 249,00
1636sinds 26 jan. '23, 17:09
Deel via
of

Beschrijving

Shopify webshop laten maken of Shopify website laten maken? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Wij produceren uw Shopify webshop of Shopify website op maat en zorgen dat u gegarandeerd tevreden bij ons weggaat!

Onze websites worden gebruiksklaar aangeleverd en tegenover de scherpste prijzen!

Na de productie va uw webshop heeft u recht op gratis wijzigingen tot u tevreden bent!

Shopify webshop laten maken of Shopify website laten maken? Neem meteen contact met ons op! Onze specialisten helpen u meteen verder! Wilt u eerst meer te weten komen? Lees dan vooral op uw gemak verder!

Shopify webshop laten maken of shopify website laten maken, hoe gaat het in zijn werking?

Indien u een webshop wilt laten maken in Shopify kunt u direct contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch (7 dagen per week, van 09.00 tot 21.00), maar u kunt ons ook gerust een berichtje sturen via de Marktplaats chat.

Omdat wij onze klanten de scherpst mogelijke prijzen willen geven, maken we alle prijzen op maat op basis van uw wensen. Wanneer u contact met ons opneemt zullen onze specialisten u dan ook een aantal simpele vragen stellen met betrekking tot uw wensen voor uw Shopify webshop.

Uiteraard heeft u ook alle gelegenheid om aan te geven wat u belangrijk vindt. Op basis van uw wensen zullen wij vervolgens een prijs voor u opmaken. Kosten voor Shopify Webshops beginnen bij zo'n €249 exclusief btw.

Wij geven u direct telefonisch of via de Marktplaats chat een prijs, die u uiteraard ook in de vorm van een offerte per mail ontvangt. Deze ontvangt u meestal binnen 2 uur. Indien u akkoord gaat met de vraagprijs voor uw webshop of website is het zaak dat we alles rond maken. Dit proces is ook zo geregeld!

Als alles eenmaal rond is, is het belangrijk dat we van u de teksten & afbeeldingen ontvangen die op uw Shopify website of webshop moeten komen. Vervolgens zullen onze specialisten meteen aan de slag gaan!

Wij hanteren gemiddeld een levertijd van 1 tot 2 weken totdat uw Shopify webshop of website volledig gebruiksklaar aangeleverd kan worden. Snellere levering nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedopdracht!

Uw Shopify webshop binnen uw huisstijl

Als bedrijf zijnde produceren wij talloze verschillende Shopify webshops. Het is daarom erg belangrijk dat iedere websiteproductie op maat gemaakt wordt.

Hoe uw website er qua design uit komt te zien wordt gebaseerd op uw branche en uw bedrijf. Zit u bijvoorbeeld in de autobranche? Dan zorgen wij dat de website zodanig creatief wordt gemaakt dat het ook echt past bij een autobranche. Hetzelfde geldt voor ieder andere mogelijke sector! Daarnaast houden we ook rekening met uw huisstijl & kleuren.

Heeft u al een logo? Dan nemen we de stijl en de kleuren van uw logo mee in de Shopify webshop zodat uw huisstijl herkenbaar is.

Heeft u nog geen logo, of bent u toe aan een nieuwe? Dan helpen wij u ook graag hierbij! Op een andere afdeling zitten onze designers immers klaar om uw logo op maat te produceren! Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Shopify thema's & Shopify voordelen!

Als bedrijf zijnde produceren wij websites in Shopify, maar ook in andere software. Het is hierbij belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn van Shopify.

Shopify is een erg comfortabel en handig systeem als u een webshop heeft. Nadat wij uw Shopify webshop hebben gebouwd, heeft u een handig overzicht waar u bijvoorbeeld al uw producten en bestellingen kunt bekijken. Ook is het toevoegen van producten voor u niet erg lastig. Wij kunnen hierover immers gratis instructiefilmpjes sturen indien u daar behoefte aan heeft.

Ook is de productie van een webshop in Shopify een stuk goedkoper dan de productie van een website in een andere software. Ondanks al deze voordelen heeft Shopify echter ook één klein nadeel: Niet alles is namelijk mogelijk. In Shopify zijn wij namelijk gedwongen om met een thema te werken. Uiteraard wordt het volledig naar uw huisstijl gebouwd, maar het kan zijn dat bepaalde kleine details niet in Shopify zelf mogelijk zijn. Voorbeeld: Uw webshop is af, maar u wilt uw logo graag rechts boven in plaats van linksboven, maar uw thema staat dit niet toe. Dit kan ervoor zorgen dat iets wat eigenlijk erg eenvoudig is, alleen mogelijk is door te coderen. Indien onze codeurs hiermee aan de slag moeten is er een stuk meer tijd nodig en dienen wij andere specialisten in te zetten, waardoor uw webshop onnodig duurder kan worden.

Wilt u toch de controle kunnen hebben over ieder detail op de website? Dan kunt u ook kiezen voor een WordPress webshop of website! Bekijk hiervoor onze andere advertenties of neem contact op!

Shopify is dus een absolute aanrader als u niet al teveel wilt uitgeven en een overzichtelijk platform wilt, maar het is belangrijk er rekening mee te houden dat sommige thema's beperkt zijn.

Heeft u nog vragen of wilt u direct aan de slag met uw eigen Shopify Webshop?
Neem dan direct contact met ons op!

010 333 04 88
info@bekamedia.nl

https://bekamedia.nl/offerte-aanvragen/


Advertentienummer: a1469607736