WordPress webshop laten maken | Gratis wijzigingen

€ 295,00
2307sinds 26 jan. '23, 18:13
Deel via
of

Beschrijving

WordPress webshop laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van BEKA Media hebben de juiste specialisten klaarzitten om uw WordPress webshop om maat te produceren!

WordPress webshop laten maken? Uw webshop wordt bij ons volledig gebruiksklaar aangeleverd! Al uw producten, afbeeldingen en functionaliteiten worden professioneel toegevoegd door onze specialisten.

Wij bieden u uitstekende kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij erg snelle levertijden.

Meteen uw eigen WordPress webshop laten maken? Neem dan vooral contact met ons op! Dit kan telefonisch (010 333 04 88 | 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00) of via de Marktplaats chat. Wilt u eerst meer informatie? Lees dan vooral op uw gemak even verder!

WordPress webshop laten maken, hoe gaat het in zijn werking?

WordPress webshop laten maken? Dan is de eerste stap natuurlijk dat u contact met ons opneemt en ons meer vertelt over uw wensen. Wanneer u telefonisch of via de Marktplaats chat contact met ons heeft opgenomen krijgt u meteen te maken met één van onze webdesign specialisten. Hij of zij zal u enkele vragen stellen met betrekking tot uw wensen.

Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de webshop die u wilt laten maken.

Op basis van uw specifieke wensen zult u vervolgens een vraagprijs van ons ontvangen, welke u ook in de vorm van een offerte per e-mail binnenkrijgt. Ook vertellen wij u wat de levertijd voor uw webshop zal zijn voordat deze gebruiksklaar voor u is. In de meeste gevallen is dit zo'n 2 weken.

Uiteraard heeft u ook alle gelegenheid om aan te geven wat u belangrijk vindt bij uw WordPress webshop.

Een WordPress webshop laten maken kan al vanaf €295 exclusief btw., maar dit kan afhankelijk van uw wensen ook hoger oplopen.

Gaat u akkoord met de WordPress webshop prijs? Dan is het enkel zaak om alles rond te maken. Dit hoeft niet lang te duren. In de meeste gevallen kunnen onze specialisten de volgende dag al een start maken aan uw websiteproductie.

Wel is het natuurlijk zaak dat wij voordat we van start kunnen gaan eerst nog alle afbeeldingen en teksten van u ontvangen. Ook de prijzen van uw producten moeten wij bijvoorbeeld van u binnenkrijgen.

Nadat uw WordPress webshop af is heeft u de gelegenheid om wijzigingen door te geven, zodat u uiteindelijk 100% tevreden bij ons weg kunt!

Uw WordPress webshop wordt binnen uw huisstijl gebouwd

Als bedrijf zijnde bouwen wij erg veel verschillende WordPress webshops. Het is daarom erg belangrijk dat iedere websiteproductie op maat gemaakt wordt.

Hoe uw webshop er wat betreft het design uit komt te zien wordt gebaseerd op uw branche en uw bedrijf. Natuurlijk is ook uw eigen ingeving hierbij belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur qua kleurgebruik, of wilt u dat wij kijken wat het best is?

Zit u bijvoorbeeld in de autobranche? Dan zorgen wij dat de website zodanig creatief wordt gemaakt dat het ook echt past bij een autobranche. Hetzelfde geldt voor ieder andere mogelijke sector! Daarnaast houden we ook rekening met uw huisstijl & kleuren.

Heeft u zelf een logo? Dan nemen we de kleuren en de stijl van uw logo mee in de WordPress webshop zodat uw huisstijl herkenbaar is.
Heeft u nog geen logo, of bent u toe aan een nieuwe? Dan helpen wij u ook graag hierbij! Op een andere afdeling zitten onze designers immers klaar om uw logo op maat te produceren! Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

WordPress webshop laten maken voordelen

BEKA Media heeft de juiste specialisten in huis voor verschillende software. Dit houdt in dat wij niet alleen WordPress webshops, maar ook webshops in andere software produceren voor onze klanten. Wij weten dus als geen ander welke software welke voordelen en nadelen met zich meebrengt.

Over WordPress kunnen wij u vertellen dat het de meest uitgebreide optie is en dat in WordPress vrijwel alles mogelijk is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Shopify, zijn we bij WordPress niet afhankelijk van een thema waardoor we daadwerkelijk alle kanten op kunnen. Onze webdesigners kunnen maximaal creatief zijn en ook al uw wensen kunnen worden nageleefd.

Wel is een WordPress webshop laten maken in prijs vaak iets duurder dan een Shopify webshop. Dit omdat echt alles met de hand en op maat gemaakt moet worden. Indien uitgebreide opties niet belangrijk zijn voor u, en u liever voor een goedkopere optie kiest, dan kan een Shopify webshop wellicht iets voor u zijn. Bekijk hiervoor onze andere advertenties of neem contact op.

WordPress behoort tot de meest gebruikte platformen voor professionele webshops. Maakt u zich dus vooral geen zorgen over het design van de webshop en de werking hiervan.

Heeft u nog vragen of wilt u meteen aan de slag met uw eigen WordPress Webshop?
Neem dan vooral contact op!

010 333 04 88
info@bekamedia.nl

https://bekamedia.nl/offerte-aanvragen/
Advertentienummer: a1469615802