Een betaalbare website of webshop laten maken - Al vanaf €17

Op aanvraag
1382sinds 20 sep. '21, 16:01
Deel via
of

Beschrijving

Wil jij een nieuwe website of webshop laten maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je hier op het juiste adres!
Wij maken betaalbare websites voor startende ondernemers en het MKB. Onze klantenkring is erg gevarieerd en we vinden het leuk om te weten wat jij van plant bent!

Lees onze beoordelingen onder de tekst.

Indelible Agency is een jong webdesign bureau met meer dan 5 jaar ervaring. Onze passie ligt bij het uitwerken van online identiteiten om deze vervolgens in een sterke website te gieten.

• Design op Maat
• Inclusief Hosting & SSL Certificaat
• Inclusief Domeinnaam & Email

Bereikbaar voor iedereen, via elk apparaat.
Indelible Agency maakt responsieve websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons, laptops, desktops en tablets.
Onze website passen zich moeiteloos aan, aan het type apparaat. Wij verdiepen ons graag in jouw plannen en geven gevraagd en ongevraagd advies binnen jouw project.

Bestaat uw doelgroep uit meerdere nationaliteiten? Wij zorgen ervoor dat uw website beschikbaar is in meerdere talen.

Alles onder een dak.
Domeinregistratie, hosting, SSL certificaten en e-mail? Dit kunnen wij allemaal voor je regelen. 90% van onze klanten brengt zijn domein en hosting bij ons onder via een hosting pakket.
Het eerste jaar is deze zelfs gratis wanneer wij jouw website bouwen.

Dit jaar gestart met je onderneming?
Wij geven elke startende ondernemer die in de afgelopen 12 jaar is begonnen 20% korting op al onze diensten!
Alle kleine beetjes helpen, en daarom willen we je hiermee ondersteunen.

Waarom Indelible Agency?
Jouw website is ons visitekaartje
We leggen de lat hoog. We maken jouw website met als doel dat deze goed converteerd én dat we deze in ons portfolio kunnen plaatsen.

Duidelijke planning & persoonlijk contact
Bij het bouwen van een website hoort een duidelijke planning. Wij maken tijdens de voorbereiding een planning zodat u weet waar u aan toe bent. Per week, of dag kunt u zien wat er gebeurd. Bijzonderheden en updates ontvangt u middels een logboek. Tijdens het bouwen van jouw website plannen we regelmatig contactmomenten in om de voortgang en aanpassingen te bespreken. Samen werken we naar een prachtige website die pas opgeleverd word als jij helemaal tevreden bent.

Vindbaarheid
Een website is 1, vindbaarheid is 2. Een website moet goed vindbaar zijn om uiteindelijk te converteren. Wij zorgen ervoor dat de technische kant van SEO goed is ingericht. Klaar voor een goede vindbaarheid!

Domeinnaam, hosting en e-mail
Wanneer je door ons je nieuwe website laat bouwen krijg je het eerste jaar een gratis domeinnaam (.nl), (starter) hosting en e-mail.

Op afbetaling
Wij bieden de mogelijkheid om jouw website op afbetaling te maken. Binnen deze constructie betaal je een percentage aan, en het resterende bedrag over 12 maanden.

Wat gebeurt er na oplevering?
We staan voor je klaar als je vragen hebt of aanpassingen wilt doen.
Wij maken jouw website in WordPress en zorgen ervoor dat jij gemakkelijk zelf je pagina’s en content kan aanpassen. Kom je er niet uit, bel ons gerust.


Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.

Namens Indelible Agency
Ramon

• Whatsapp: 06 23 04 10 49
• Bellen: 06 23 04 10 49
• E-mail: hoi@indelible-agency.com

Beoordelingen lezen? bekijk ze op onze website.

Indelible Agency
Vriend in Online Creatie en Strategie

Beoordelingen:

"Ramon heeft in korte tijd voor OOSTBEEK bouwmanagement + advies een prachtige website gemaakt. Zeer behulpzaam, bereikbaar en professioneel! Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ik kan daarom een ieder Indelible Agency van harte aanbevelen."

"Het is erg fijn om met Indelible Agency samen te werken. Hij is erg betrokken en kan zich goed inleven in wat je precies wilt. Hij luistert naar je en denkt zelf ook mee hoe iets beter of anders kan. Je merkt dat hij ook graag het beste resultaat wil creëren. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme met zich mee waardoor het heel leuk werken is! Ik kan Ramon iedereen aanraden."
"Een eerste kennismaking met Ramon verliep gelijk prettig en al snel was op te maken dat Ramon weet waar hij het over heeft. Als eerste opdracht een aanpassing/uitbreiding op mijn website. Binnen een dag al was het klaar! En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, tegen een zeer scherp tarief. Ik beveel dit bedrijf echt van harte aan!"

"Ik ben zeer tevreden over de service van Ramon. Mijn website is verhuisd zonder bijzonderheden en daarnaast heeft hij mij geholpen met het oplossen van de opstartproblemen. De service is uitstekend. Eigenlijk had ik vanaf het begin al bij Ramon moeten aankloppen voor het regelen van een domein. Echt een aanrader!! Dikke 5 sterren."

Advertentienummer: m1751841440
Overige advertenties van Indelible Agency
Meer van Indelible Agency