Uitstekende Massage bij Massagepraktijk Somsak Chaituch

€ 60,00
12475sinds 18 apr. '18, 11:42
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage, Overige massages

Beschrijving

Welkom!
Graag ontvang ik u in mijn nieuwe, warme en schone massagepraktijk. In een ontspannende sfeer tussen oost en west bied ik u massage voor rust en balans. Veel mensen hebben - bijvoorbeeld door veel autorijden of computerwerk - last van stress en vastzittende spieren of kunnen slecht slapen. Als u hier ook last van heeft, is mijn massage een goede ondersteuning voor uw herstel.

Massage
Met de combinatie van traditionele Thaise massage en Europese sportmassage ervaren mijn cliënten verlichting van spierpijn, minder hoofdpijn en ze slapen beter. Bij de massage gebruik ik een bij jou passende olie of genezende Thaïse crème, eventueel warme lavastenen en ik pas verschillende Thaise en westerse technieken toe. Mijn massage is goed voor spieren, pijnbehandeling en lichaamsbalans en is tevens bijzonder geschikt voor sportmensen.

Wie ben ik
Ik ben geboren en opgegroeid in noord Thailand en haalde in 2003 mijn Mastertitel in Nederland. Ik heb mijn staatsdiploma voor traditionele Thaise massage gehaald aan het "Thai Massage Institute Of Nakhonratchasima" in Thailand. Ik heb een jaar als boeddhistisch monnik geleefd en mij verdiept in spiritueel welzijn. Ik stem mijn massages daarom af op jouw persoonlijke behoefte van lichaam en geest.

Kosten
De kosten bedragen 60 euro per uur.
Meestal behandel ik anderhalf uur voor een complete lichaamsmassage. Dit kost 90 Euro.

U kunt bij mij helaas niet pinnen, alle betalingen daarom uitsluitend contant.

Praktische info
Ik werk maandag tot en met vrijdag vanaf 10 uur 's morgens. In het weekend en op feestdagen werk ik niet. De laatste afspraak start uiterlijk 19.00 uur.

In mijn massagepraktijk is een aparte omkleed- en badkamer. Hier kunt u na de massage rustig en hygiënisch douchen. Beter is echter om de gebruikte massage-olie in uw huid te laten trekken.

Afspraak maken
Als ik werk, neem ik de telfoon niet op. Voor een afspraak kunt u het beste een whatsapp sturen. Zodra ik tijd heb, neem ik contact met u op. 

whatsapp: 06-36115154

adres
Massagepraktijk Somsak Chaituch
Poortersdreef 6
3824 DN  Amersfoort
(wijk Nieuwland)

Gratis ruime parkeergelegenheid en bushalte (lijn 2, kwartierdienst) voor de deur.
Advertentienummer: m1276838374