Tawan: -dé massagepraktijk voor de Zaanstreek en omstreken-

Gratis
412522sinds 18 apr. '18, 11:42
Deel via
of

Kenmerken

TypeBedrijfsmassage, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Overige massages

Beschrijving

Massage is een ultieme manier om te ontspannen én helpt bij serieuze klachten, zoals pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, blessures aan benen, armen of rug. U zult zich na de behandeling hoe dan ook een stuk beter voelen.

Tawan massage combineert de ontspanning die u kunt verwachten van een massage in een schoonheidssalon of spa met de resultaten die u altijd hoopte te bereiken met een massage van meer medische aard, zoals de fysio.

Heeft u fysieke klachten? Met professionele Thaise technieken worden uw klachten verlicht en in waar mogelijk zelfs volledig verholpen. Bent u erg moe en is het tijd voor nieuwe energie? Ontsnap aan de drukte van alledag. Dat is voor iedereen een mooie ervaring. Ik geef 'm u graag. Voor de duidelijkheid: geen erotiek; wél de kwaliteit van een luxe, professionele praktijk voor een zeer vriendelijk tarief.

Uw masseur heet Saksit Srikam. Ik kom uit Thailand en woon sinds 10 jaar in Nederland. Ik spreek behoorlijk goed Nederlands zodat u goed met mij kunt communiceren en kunt aangeven wat voor u speciale aandachtspunten zijn. Als ervaren en zeer goed opgeleide masseur kan ik met verschillende massagetechnieken uw pijnklachten verlichten en uw eventuele spanningen/ stress verlagen. Ik ben ook werkzaam voor een arts / acupunctuur praktijk en masseer dagelijks clienten die lichamelijke klachten hebben.

Praktijk Wormer, mijn massagepraktijk ligt centraal aan de Dorpsstraat 106 te Wormer. Wormer is heel makkelijk te bereiken uit plaatsen als Wormerveer, Zaandijk, Assendelft, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandam en Purmerend. De praktijkruimte heeft een warme, rustige uitstraling. Bent u te vroeg? Dan kunt u in alle rust even wachten aan de leestafel met een heerlijk kopje koffie of thee. Parkeren is geen probleem. De praktijk grenst aan een openbaar, gratis parkeerterrein.Soorten massage U kunt bij mij kiezen tussen traditionele Thaise massage, massage bij pijnklachten, ontspanningsmassage en voetmassage. Het is ook mogelijk om alleen uw rug, nek en schouders te laten masseren.Weet u niet wat het beste past bij uw situatie? Dan bespreken we dat samen. Een combinatie is ook mogelijk, als dat voor u het beste is. Op mijn website www.tawan.nl staan de verschillende massages uitgebreidt omschreven.

Mijn werktijden: 9.00 uur s'morgens t/m 21.00 uur s' avonds, maandag t/m zaterdag (alleen op afspraak) Als u belt kunt u vaak nog dezelfde dag terecht.


Tarieven

• 30 min €30

• 45 min €43

• 60 min €50

• 90 min €70

• 120 min €90


Duo massage

• 60 min € 90

• 90 min €130


(Geen Pin machine aanwezig : contant of tikkie)

Hoe kunt u een afspraak maken?
U kunt mij bellen, sms-en of een whatsapp bericht sturen op telefoonnummer: 06 - 57.31.11.76

(mocht u geen gehoor krijgen dan ben ik aan het masseren en bel ik u zo spoedig mogelijk terug)

Wilt u dezelfde dag nog een massage? Neemt u dan telefonisch contact met mij op.U kunt ook via het contactformulier op www.tawan.nl een afspraak maken.

Verder heeft Tawan massage ook mooie cadeaubonnen! Altijd leuk om te geven of te ontvangen!

Voor meer informatie kunt u de website www.tawan.nl bezoeken!
Tot ziens!
Advertentienummer: m1276838652