Yuan Chinese Massagesalon - 010-3140579

Zie omschrijving
24917sinds 27 dec. '19, 11:54
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage, Overige massages

Beschrijving

Yuan Chinese Massage is een salon gevestigd in Rotterdam noord.


Bij een Chinese ontspanningsmassage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp- en duwtechnieken met de vingers. Dit ondersteunt de bewegelijkheid van het lichaam en zorgt voor een goede doorbloeding.

OPENINGSTIJDEN VAN DE FEESTDAGEN

1e kerstdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur
2e kerstdag open van 10.00 uur tot 22.00 uur

Oudjaarsdag open van 11.00 uur tot 20.00 uur
Nieuwjaarsdag gesloten


Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur,
Zondags van 11.00 tot 20.00 uur.

Prijslijst (Let op! alleen contant, dus GEEN pin mogelijk):

Lichaams Massage: €30,- / 30 minuten;
Lichaams Massage: €45,- / 60 minuten;
Lichaams Massage: €70,- / 90 minuten;
Nek/Schouder massage: €30,- / 30 minuten;
Voeten Massage: €30,- / 30 minuten;
Voeten Massage: €45,- / 60 minuten;
Sport Massage : €60,- / 60 minuten;
Sport Massage : €40,- / 30 minuten.

U hoeft bij ons geen afspraak te maken.

U bent van harte welkom!

Adres:
Walenburgerweg 83
3039AE Rotterdam
Telefoon: 010-3140579

Wij heten je van harte welkom op onze website en in onze salon!Als je wilt genieten van een Chinese massage in de omgeving van Rotterdam, dan bent je bij Yuan Chinese Massage van harte welkom.

Vanuit onze salon verzorgen we diverse soorten massages welke een weldaad zijn voor je lichaam. Daarnaast bent je bij ons ook aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, rug, schouder en nekmassage. Op deze manier komen lichaam en geest weer helemaal in balans.

Voordelen bij regelmatige ontspanningsmassage:
1. Massage verlaagt stress niveauTijdens een massage worden allerlei hormonen aangemaakt. Zo zorgt de aanraking ervoor dat er oxytocine wordt aangemaakt. Het geeft je een geborgen gevoel. Daarnaast wordt er ook serotonine aangemaakt, dit ‘gelukshormoon’ is de tegenhanger van het stresshormoon cortisol. Wanneer er door massage het serotoninegehalte stijgt, daalt het cortisolgehalte. Je voelt je hierdoor ontspannen en tevreden.
2. Massage verlaagt de bloeddrukOmdat je even geen fysieke of mentale inspanningen hoeft te leveren, daalt ook je hartslag. Dit helpt vervolgens om je bloeddruk te verlagen. Heb je last van een te hoge bloeddruk en voel je je vaak zenuwachtig en gestrest, dan kan massage hier een positieve invloed op hebben.
3. Massage maakt gespannen spieren losMassage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen in het lichaam, dus ook in de spieren, beter uit het lichaam worden weggevoerd.
4. Massage versterkt het immuunsysteemWetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er een stijging van het aantal lymfocyten waar te nemen was tijdens een massage. Dit is een type witte bloedcellen die schadelijke invloeden van buitenaf aanpakt, waardoor je minder snel ziek wordt en een sterker immuunsysteem krijgt. Door regelmatig een massage te ondergaan kun je dus niet alleen beter ontspannen, maar ben je ook nog eens beter bestand tegen ziektes.
5. Beter in contact met jezelf door massageMassage helpt je om beter in contact te komen met jezelf en om je beter bewust te worden van je eigen lichaam. Zo heb je sneller door wanneer je over je eigen grenzen dreigt te gaan en voorkom je burn-out en/of depressieve klachten!
Advertentienummer: m1496622914