Masseur Leersum

Zie omschrijving
945544sinds 12 mei. '20, 17:04
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage, Overige massages

Beschrijving


Man, sportief gebouwd, gediplomeerd masseur geeft professionele sport- en ontspanningsmassage. Hierbij worden gemengde technieken gebruikt. De massage wordt gegeven op een massagetafel in een daarvoor ingerichte kamer met een aangename temperatuur en een zacht ontspannend muziekje. De massage is bedoeld voor de actieve sporter waarvan de spieren een oppepper kunnen gebruiken (therapeutisch).

Voetballers, tenissers en andere sporters hebben reeds de weg hier naar toe ontdekt. Maar ook heerlijk als de ultieme manier om even de zorgen van alle dag te vergeten. De massage kan bestaan uit een combinatie van sport- ontspannings, lomi-lomi en bamboe massage ook andere massage vormen zijn mogelijk, vraag er naar. De massageduur is doorgaans ongeveer 1 ½ uur genieten voor een totale massage. KOSTEN 50 euro. (Studenten tot 25 jaar krijgen korting) Deelmassage (uitsluitend nek, rug en schouders en achterkant benen) is ook mogelijk. (1 Uur/ 40 euro) ontvangstlocatie: leersum (prov. Utr.) Je mag ná de massage ook nog een keer douchen indien je dat wilt.. Ik werk uitsluitend op afspraak. Massagetijden maandag t/m vrijdag 10.00-22.00, (Soms weekend) voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bezoek bij je aan huis is onder bepaalde omstandigheden mogelijk. Voor meer info of het maken van een afspraak bel: 06-153 78 006. Let op: op afgeschermde nummers wordt niet gereageerd! En idiote mailtjes of berichtjes beantwoord ik ook niet!! 

Corona:
Ik houd mij aan de RIVM richtlijnen, en verwacht dat mijn klanten dat ook doen. Dat wil o.a. zeggen, bij verschijnselen die kunnen wijzen op een Corona besmetting: niet komen.


Hygiëne:
Wat jullie kunnen verwachten is een fris ruikende masseur zonder lijfgeurtjes.
Uit hygiënisch oogpunt verwacht ik dat ook mijn klanten kort tevoren ( minder dan 4 uur) gedoucht hebben. Lukt dat niet, dan is hier douchen tevoren ook mogelijk.

Samenvattend: deze masseur geeft sportmassage, ontspanningsmassage, lomi lomi massage, pitjit massage en bamboe massage en een massage van een combinatie van al deze technieken, een "Best of all" massage.

Parkeren doe je bij mij kosteloos voor de deur op eigen parkeerplaats.
AFSPRAKEN KUNNEN ALLEEN PER SMS OF APP GEMAAKT WORDEN. Wil je dit niet dan betaal je 25€ vooruit aan via de MP app!!
Anders geen afspraak ! Helaas is mijn goede vertrouwen al te vaak misbruikt. Teveel gefake of vrijblijvend gevoel na de afspraak.
Advertentienummer: m1549886916