Ontspanningsmassage.

€ 40,00
1164931sinds 23 feb. '21, 16:56
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Overige massages

Beschrijving

In verband met toename van de Coronabesmettingen, heb ik besloten de massages voorlopig op te schorten ondanks de versoepeling voor contactberoepen (14/1/22). Helaas 😔. Via deze advertentie zal ik laten weten wanneer de massages weer kunnen plaats vinden.

In een prettige omgeving (je moet wel een trap op) krijg je een massage die ontspant en relaxt. Het doel is om ontspannen en tevreden weer naar huis te gaan. Indien nodig is de kamer verwarmd, evenals de massagetafel. Passende muziek ontbreekt niet. Een praatje tijdens de massage is mogelijk, maar stil genieten kan natuurlijk ook.

Zorg voor hygiëne, dus kom gedouched. Zowel de voor- als achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd gedurende een uur. Bij deze massage lig je ontkleed op de massagetafel.
Er worden lange strijkingen en knedingen toegepast. Naar eigen wens kan dat stevig of juist wat zachter. In de loop der jaren heb ik een eigen intuitieve manier van masseren ontwikkeld. Je wordt toegedekt om te voorkomen dat je het koud krijgt. Wil je zonder toedekking worden gemasseerd (voelt wat vrijer), kan dat natuurlijk ook. Ik gebruik warme amandelolie, goed voor je huid, het heeft geen indringende geur en het masseert prettig. Na afloop verwijder ik de olie met doeken, douchen is niet mogelijk.
Een uur massage kost €40,-
Gaarne contant en gepast afrekenen.
AFSPREKEN: via Berichten of WhatsApp,
0624761777.
Warme groet Gerard.
Advertentienummer: m1670794103