Sport- en ontspanningsmassage

€ 25,00
262035sinds 5 okt. '21, 22:55
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage

Beschrijving

Beschrijving
06 22761100
Veldhoven

Heerlijke full-body massage met warme olie die zowel als sportmassage uitgevoerd kan worden maar ook heel weldadig is als pure ontspanningsmassage voor het ontstressen van lichaam en geest! De massage is zowel voor mannen als voor vrouwen.
De massage wordt met rustige bewegingen uitgevoerd, waarbij er met drukpunten op de spieren gewerkt wordt om deze los te maken, knopen te verwijderen en de doorbloeding te optimaliseren.
Vooral met spierklachten in nek, schouders, rug, billen en benen zijn hiermee enorme verbeteringen bereiken.
Ook voor sportbeoefenaars die veel van hun spieren vragen is de massage een zeer goede aanvulling voor het losmaken en soepel houden van de spieren, helpt tegen verzuring van de spieren en bevordert het herstel van de spieren op fysiologisch niveau.

De massage is ook zeer geschikt om even alle stress van een drukke werkdag weg te werken en weer even helemaal fris en ontspannen de avond in te gaan, belangrijk voor een zeer goede nachtrust!
Deze stevige massage is vooral toegespitst is op spieren die intensief gebruikt worden voor zwaar werk en intensieve sport, zowel voor mannen als vrouwen.

De massage is altijd full body en gebeurt op een natuurlijke wijze, de olie is zeer verzorgend voor de huid en trekt ook goed in. Omdat de massage full-body is en er met olie gemasseerd word kunt u geen kledingstukken zoals een slip, onderbroek of boxershort aanhouden, of u moet genoegen nemen dat er stukken worden overgeslagen, zoals onderrug, billen en bovenbenen. Normaal bent u tijdens een massage altijd naakt, net als in een sauna. Het is ook een natuurlijke methode van masseren.
Vastzittende knopen in de spieren worden weggewerkt, in je schouders, rug, onderrug en billen, bovenbenen of vastzittende spieren in je kuiten, ze worden gevonden en opgelost!
De masssage is ontspannend voor de geest, gewoon even lekker genieten en nergens aan denken, lekker met je ogen dicht genieten van een lekkere massage! Of een mix daarvan, het kan allemaal!
Je mag zelfs je eigen wensen vertellen, want deze masseur is niet zo moeilijk...

De massage duurt in ieder geval 1 uur (op de tafel, zonder omkleden meegerekend) en kost 25 euro.
Het spreekt voor zich dat de hygiëne is gewaarborgd, u ligt op schone handdoeken, handen worden vooraf met zeep gewassen, wel zo veilig! U hoeft dus zelf niets mee te nemen! Na afloop wordt overtollige olie van de huid verwijderd zodat u zonder kans op vlekken weer uw kleding kunt aantrekken.

Het maakt niet uit of u wel- of niet-gevaccineerd bent, u bent hier altijd van harte welkom! Ook zonder QR code, want ik doe niet aan medische discriminatie (dat is ook volgens Artikel 1 van de Grondwet verboden!).

Overdag ben ik niet bereikbaar, massage kan op maandag t/m vrijdag alleen tussen 19:00 tot 22:00.en in het weekend volgens afspraak.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt het beste contact opnemen via Whatsapp naar 06 22761100. Deze wordt of overdag beantwoord of 's avonds net na 18:00 uur.

Stuurt u een Smsje, dan zie ik die niet op tijd omdat ik daarvan geen bericht notificatie krijg. Het kan dan een aantal dagen duren voordat u antwoord krijgt, want SMS gebruik ik helemaal niet.
Stuur liever ook GEEN berichtjes via Marktplaats, ook daarvan krijg ik geen meldingen en dan kan het een tijdje duren voor ik ze beantwoord...
Gebruik dus het telefoonnummer of Whatsapp: 06 22761100.

Leonardo, gespierd, gediplomeerd en zeer ervaren masseur, 55 jaar.
06 22761100
Veldhoven
Advertentienummer: m1757695202
Overige advertenties van Leonardo
Meer van Leonardo