Sport en ontspanningsmassage aan jouw of mijn huis

Zie omschrijving
180214sinds 21 nov. '22, 16:28
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage

Beschrijving

Welkom bij masseur aan huis.

Wie ben ik en waarom aan huis?
Mijn naam is Djennie, geboren in de jaren 90 en woonachtig in Den Haag. Mijn passie is brazilian jiu jitsu en worstelen. Ik ben een gediplomeerd sportmasseur bij de ESPO. Daarnaast sta ik vermeld in het perimedisch kwaliteitsregister (PKR) en heb ik verschillende cursussen gevolgd over het geven van ontspanningsmassages.

Omdat een massage persoonlijk is, heb ik ook twee persoonlijke foto's van mij gedeeld. De eerste uit november 2022. De tweede uit 2019.

In deze bizarre tijd is afreizen naar een masseur niet eenvoudig. Voor sommige doelgroepen zelfs onmogelijk. Hoe bijzonder is het om thuis een massage te krijgen en daarna gelijk je bed in te duiken. Daarom heb ik dit concept uitgerold. Volledig voorbereid met een stevige massagetafel, verschillende oliën en alle toebehoren mag je mij verwelkomen. Het enige wat je hoeft te doen is de verwarming wat hoger zetten en genieten.

Type massage en taping
Je kunt uw gehele lichaam laten masseren of naar keuze worden de nek, schouders, rug, billen, benen, voeten, gelaat, borst, buik, armen en/of handen apart gemasseerd. Taping aanbrengen is ook mogelijk aan bijvoorbeeld, de enkel, de pols en de elleboog.

Tarieven:
60 minuten: € 80,-
90 minuten: € 95,-
120 minuten: € 120,-
Tapen € in overleg als extra service

Bovenstaande prijzen gelden in Den haag en omgeving (Delft, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer) en zijn inclusief reistijd en parkeer- en materiaalkosten. Uiteraard kunt je buiten deze regio's ook gemasseerd worden. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Sinds kort en in uitzonderlijke gevallen masseer ik ook thuis. Voor mensen die niet kunnen ontvangen of in de buurt wonen.

Tarieven
60 minuten: € 60,-
90 minuten: € 80,-
120 minuten: € 100,-
Tapen € in overleg als extra service

Lichaamsdelen die niet behandeld worden, of reeds behandeld zijn, worden goed afgedekt.

Extra Corona maatregelen
- We houden ons aan de basisregels;
- We houden ons aan de regels voor hygiëne;
- Voor de afspraak doe ik een gezondheidscheck bij jou en bij mezelf. Als één van de vragen met ja wordt beantwoord, dan gaat de afspraak niet door;
- Voor de afspraak wassen we beide onze handen;
- Tijdens de massage draag ik een niet-medische mondkapje.

Extra informatie kun je verder lezen op de website van de Rijksoverheid en het RIVM.

Bent je na het lezen geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden voor een heerlijke massage?
Neem dan contact op via Whatsapp (06 14 48 44 31) of stuur een mail naar d.masseuraanhuis@hotmail.com.
Advertentienummer: m1912987391