Massage

€ 50,00
287712sinds 9 jun. '24, 17:32
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Overige massages

Beschrijving

✨Ontspanning massage voor man, vrouw en koppels
met warme oli


voordelen van massage

Een massage kan ontspannend zijn voor zowel je lichaam als je geest, maar het heeft nog meer gezondheidsvoordelen.


Spieren

Een massage zorgt ervoor dat spieren worden los gemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’ en soepeler.


Verbetert de bloedcirculatie

Een assage activeert de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen. Zo kom je na een massage (en na een sportsessie) aan dat gezonde kleurtje.


Verwijderd afvalstoffen

Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Een bindweefselmassage is hier zelfs specifiek op gericht.


Je slaapt beter

Na een massage zul je sneller in slaap vallen en dieper slapen. Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. Dit herken je vast wel aan dat je na een massage altijd lekker duf en slaperig bent.


Verbetert je concentratie

Een massage zorgt ervoor dat je (en je gedachten) mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, chaotische tijden.


Een massage maakt je gelukkiger!

Dit is nogal een uitspraak, maar een massage zorgt voor een geluksgevoel. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel. Niet alleen van binnen, maar dit straal je ook van buitenaf uit.

💥Ik kan ook koppels tegelijk masseren💥

💵Prijzen:
🙍‍♀️Dames 50,-
🙎‍♂️Heren 50,-
👫Stelen 90,-


🔴 Book nu een massage
stuur een bericht in what's app
‪✉️ 0687370916‬
Advertentienummer: m2124613062