Zimmer ZLipo Cryolypolyse & Zimmer ZWave Pro Device

€ 25.000,00
1482sinds 16 sep. '22, 13:40
Deel via
of

Beschrijving

Cryolipolyse™
De precieze koude behandeling veroorzaakt apoptose van de vetcellen, wat leidt tot de vernietiging hiervan. De volledige afbraak en verwijdering van de vetcellen op een natuurlijke manier via het lymfesysteem is na ongeveer 10 – 12 weken voltooid.
Aangezien het omringende weefsel niet reageert op een koude toepassing in vergelijking met vetweefsel, wordt de behandeling beschouwd als een veilige en milde procedure.
Nog beter resultaat met Z Wave ProMet de combinatie van Z Lipo en Z Wave Pro (Cryolipolyse™ en Shockwave) bieden wij de perfecte combinatiebehandeling voor een aanzienlijk betere vetreductie. Studies en rapporten hebben aangetoond: de intensieve, relatief niet-pijnlijke shockwave na een Cryolipolyse™ zorgt niet alleen voor een betere vetreductie, maar stimuleert ook de lymfedrainage en zorgt voor extra huidverstrakking.

De apparatuur is in juli 2021 aangeschaft. Totaal waarde €54.450.
Wij stoppen met onze kliniek dus bieden wij de apparatuur te koop aan voor €30.000. Inclusief de extra handstukken (small) ter waarde van €6000. Kijk voor meer informatie bij Dalton op de website.

Alle aankoopbonnen zijn beschikbaar en ter inzage. Desgewenst sturen wij die eerst op.

De apparatuur is ook apart te verkrijgen. De Z-wave kost dan €12000
Advertentienummer: m1886406272