Mooffz Soft Play foamblokken set 6-delig Anti-Slip - honden

€ 395,00
Ophalen of Verzenden
1270sinds 9 nov. '21, 13:11
Deel via
of

Beschrijving

Een uitdagend ontdekkingsparcours van grote foam blokken met oneindig veel mogelijkheden! De foam elementen zijn gemaakt van stevig hoogwaardig foam bekleed met sterk kunstleer en de bovenkant is voorzien van een anti-slip profiel.

De foam blokken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
De elementen zijn met klittenband aan elkaar te bevestigen zodat de blokken niet wegschuiven!
Deze prachtige set is speciaal samengesteld voor honden van alle leeftijden. Met de foam blokken of schuimrubberen speelblokken worden onder andere beweging, coördinatie, evenwicht, grip en ruimtelijk inzicht bevorderd. Klimmen, erover heen lopen, honden zowel jong en oud leven zich graag uit met deze grote blokken. Het lopen over de blokken stimuleert de motoriek en de lichamelijke bewustwording.

Ideaal speelmateriaal voor de hondenopvang, bij de hondenclub, hondencoaches, dierenfysiotherapie of gewoon voor thuis. Door diverse foam speelblokken en foam bouwblokken te combineren kunnen diverse bouwwerken gemaakt worden en spellen gespeeld worden. Ook is het trapje makkelijk te gebruiken om de hond te helpen op de bank te klimmen. De trap in combinatie met de helling is zeer mooi oefenmateriaal voor puppytraining.

Specificaties
Halve cilinder, L 50 x B 50 x H 25 cm
Helling, L 50 x B 50 x H 25 cm (hoogste punt) x H 5 cm (laagste punt)
Trap L 50 x B 50 x H 25 cm (hoogste trede) x H 12,5 cm (laagste trede)
Blok laag L 50 x B 50 X H 25 cm (2 stuks)
Blok hoog L 50 x B 50 X H 50 cm
Advertentienummer: m1771130418