Revo goods 3 in 1 anti blafband (met afstandsbediening)

€ 23,95
Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
995sinds 21 feb. '24, 15:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Revo goods anti blafband (met afstandsbediening)

Is jouw trouwe viervoeter ook vaak zo enthousiast dat hij gaat blaffen? Niet ieder baasje vindt het fijn als zijn of haar hond de hele tijd loopt te blaffen. Gelukkig kun je eenvoudig wat aan dit probleem doen met de Revo goods anti blafband! Deze anti blafband zorgt ervoor dat jouw hond op een diervriendelijke manier leert wanneer hij moet stoppen met blaffen. De anti blafband werkt op een krachtige batterij die erg lang meegaat, heeft een waterdicht ontwerp en wordt geleverd met afstandsbediening.

Betrouwbaar en diervriendelijk
Met dit anti blaf apparaat zorg je ervoor dat jouw hond een waarschuwing krijgt iedere keer dat hij te hard aan het blaffen is. Je kunt zelf kiezen wat voor waarschuwing jouw hond krijgt. Zo kun je kiezen voor een geluidssignaal, een vibratie of een lichte schok. Je kunt zelf testen wat het beste werkt om jouw hond weer rustig te maken!

Veilig voor honden
De Revo good anti blafband is veilig te gebruiken. Zo is de anti blafband niet schadelijk voor je hond en ook niet voor jezelf. Het communiceren via de anti blafband gaat heel eenvoudig via geluid, vibratie of een lichte schok. Als jouw hond niet goed reageert op een lichte schok, kan het geluid of de vibratie misschien een betere oplossing zijn.

Eenvoudig te gebruiken
De anti blafband is zeer eenvoudig te gebruiken. Iedere keer dat jouw hond te hard of te veel aan het blaffen is, kun je met de meegeleverde afstandsbediening een waarschuwing sturen. Je kunt jouw hond hierdoor leren wanneer hij wel en niet kan blaffen.

Ervaar de voordelen nu zelf!
· Krachtige ingebouwde batterij – De Revo good anti blafband is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij die op één volle lading tot een week meegaat. Ook de afstandsbediening is voorzien van een krachtige batterij die tot wel een maand mee kan gaan zonder opgeladen te hoeven worden.
· Geschikt voor vrijwel iedere hond – De anti blafband is voor vrijwel iedere hond te gebruiken, zowel groot als klein en ieder ras.
· Waterproof ontwerp – Je hoeft je met de anti blafband geen zorgen te maken over regen of andere natte omstandigheden. Jouw trouwe viervoeter kan namelijk gewoon met water spelen dankzij het waterproof ontwerp!
· Verstelbaar design – De halsband is eenvoudig om te doen dankzij de gesp en is daarnaast verstelbaar dankzij de aanpasbare band.
Advertentienummer: m2083801156