Looprad / Loopwiel voor katten NIEUW (30 stuks voorraad)

€ 150,00
Ophalen of Verzenden
22718sinds 11 jun. '24, 20:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Looprad voor kat - Loopwiel kat - 110 CM katten loopwiel - Kattenwiel - Katten loopband - Doe het zelf bouwpakket

Productbeschrijving

Looprad voor Katten - 110 cm Diameter | Stil, Duurzaam en Geschikt voor Alle Kattenrassen

Geef uw kat de ultieme speelervaring met ons hoogwaardige looprad voor katten! Dit innovatieve en zorgvuldig ontworpen looprad is de perfecte manier om uw kat actief en gezond te houden. Met een indrukwekkende diameter van 110 cm biedt dit looprad voldoende ruimte voor katten van alle soorten en maten om te rennen, spelen en plezier te hebben.

Kenmerken van het Looprad:

Stille Werking: Het looprad is ontworpen met een geavanceerd lagersysteem dat minimale wrijving en geluid produceert. Dit betekent dat uw kat in alle rust kan spelen zonder storend geluid voor uzelf of uw buren.

Geschikt voor Alle Kattenrassen: Of u nu een kleine, actieve kitten heeft of een grote, majestueuze Maine Coon, dit looprad is perfect geschikt voor katten van alle soorten en maten. De ruime diameter van 110 cm zorgt voor voldoende bewegingsruimte, zodat uw kat veilig en comfortabel kan rennen.

Duurzaam Materiaal: Het looprad is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat zowel licht als robuust is. Dit materiaal zorgt ervoor dat het looprad bestand is tegen intensief gebruik en een lange levensduur heeft.

Eenvoudige Montage: Het looprad wordt geleverd met een duidelijke en gedetailleerde handleiding, zodat u het eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Alle benodigde onderdelen en gereedschappen zijn inbegrepen, waardoor de montage snel en probleemloos verloopt.

Gezondheid en Fitness: Regelmatige beweging is essentieel voor de gezondheid van uw kat. Dit looprad biedt een geweldige manier om overtollige energie kwijt te raken, obesitas te voorkomen en de algehele conditie van uw kat te verbeteren.

Veiligheid: De stevige constructie en het stabiele ontwerp zorgen ervoor dat uw kat veilig kan rennen zonder risico op kantelen of instabiliteit. De antislip loopband biedt extra grip, waardoor uw kat met vertrouwen kan rennen.

Voordelen van het Looprad voor Katten:

Verbeterde Gezondheid en Fitness: Regelmatig gebruik van het looprad helpt bij het behouden van een gezond gewicht en het verbeteren van de spierkracht van uw kat.

Stimuleert Natuurlijk Gedrag: Katten hebben van nature behoefte aan fysieke activiteit. Het looprad biedt een uitstekende manier om aan deze behoefte te voldoen.

Stressvermindering: Katten die regelmatig bewegen, vertonen vaak minder stress- en gedragsproblemen.

Interactie en Plezier: Het looprad biedt zowel mentale als fysieke stimulatie, waardoor uw kat zich nooit zal vervelen.

Specificaties:

Diameter: 110 cm

Materiaal: Hoogwaardig kunststof

Geluid: Stille werking

Montage: Zelfmontage met meegeleverde handleiding en gereedschap

Geschikt voor: Alle soorten katten

Zoekwoorden:

Looprad voor katten

Kattenlooprad 110 cm

Stille looprad voor katten

Katten fitnessrad

Katten speeltoestel

Duurzaam looprad katten

Katten sporttoestel

Katten renrad

Looprad voor grote katten

Katten speelgoed

Conclusie:

Investeer in het welzijn en de gezondheid van uw kat met ons hoogwaardige looprad. Dit stil werkende, duurzame en ruime looprad is de perfecte toevoeging aan elk huishouden met katten. Het biedt talloze voordelen, van verbeterde fysieke conditie tot mentale stimulatie. Bestel vandaag nog en geef uw kat de bewegingsvrijheid die het verdient!
Advertentienummer: m2125366091