Froso zoekt een liefdevol gezin

€ 300,00
265346sinds 25 sep. '21, 14:26
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtTeef
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd15 weken tot 1 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving

Samen met zuslief gedumpt op straat waar het leven vol met gevaren zit. Helaas heeft haar zus dit niet overleefd, maar is Froso gelukkig net op tijd gered. Ze is in liefdevolle opvang gegaan op Kreta en inmiddels in Nederland in opvang en op zoek naar haar eigen gezin.

Ondertussen 2 maanden in opvang in Nederland bij een gezin met kinderen, honden, katten en konijnen. Froso moest in het begin heel erg wennen aan het leven in ons koude kikkerlandje, maar heeft ondertussen al heel veel geleerd. Ze is een heel bijzonder meisje met een ontzettend lief, speels en zacht karakter. Ze is uitgegroeid tot een vrolijk, speels meisje dat dol is op wandelen, knuffelen en spelen met haar opvanggezin. Ze is gek op speelgoed! Onderdanig en lief voor ieder dier (hond, kat, konijn).
Vreemden mensen kan ze soms nog spannend vinden. Hier heeft ze nog begeleiding bij nodig.
Omdat Froso ontzettend dol is op andere dieren en hier ook heel veel van leert, kan een stabiele, liefdevolle hond of kat een pluspunt voor haar zijn.
We zijn op zoek naar een huis waar geduld en heel veel liefde aanwezig is. Waar Froso de tijd en steun krijgt die ze nodig heeft om vertrouwen te krijgen. Een rustige wandelomgeving en een huis met een goed omheinde tuin zal ze heel erg waarderen.

Froso is ongeveer 6 maanden oud en zo'n 14kg (44cm). Haar verwachtte eindgrootte is een middelmaat (ongeveer 15-20kg).
Ze heeft een chip, is ontwormd en ontvlooid en voorzien van Europees dierenpaspoort vertrekt ze naar haar gouden mandje.

Mocht u denken Froso een prachtig leven te kunnen bieden, stuurt u mij dan een bericht met wat basisinformatie over uw gezin, woon- en wandelsituatie. Hoe uw tuin omheind is en natuurlijk hoe vaak en hoe lang ze alleen moet zijn.

Advies: verdiep u in de Middellandse Zeeziektes. Froso is kerngezond, maar bijvoorbeeld Leishmania kan op latere leeftijd actief worden.
Advertentienummer: m1753622437