GaGa Animal Care - TRISTAM (in gastgezin in Son en Breugel)

€ 525,00
396815sinds 28 nov. '21, 17:37
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd1 tot 2 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving


Naam: Tristam
Geslacht: reu (gecastreerd)
Geboortedatum: ca. mei 2020

Schouderhoogte: ca. 60 cm
Gewicht: ca. 28 kg

Verblijfplaats: Tristam logeert bij een gastgezin in Son en Breugel (N-B).

Tristam is een heerlijke hond die graag bij je is. Een vrolijke noot, formaat labrador en dol op wandelingen. Buiten is hij actief, hij blijft op je gericht en geniet van snuffelen, rennen en spelen. Met de auto mee vindt hij geweldig en hij reageert tijdens wandelingen ook goed op verkeer. Binnen is hij rustig en hij kan goed knuffelen en chillen.

Tristam gaat goed met andere honden, een hondenmaatje zou leuk zijn maar hij kan ook als enige hond geplaatst worden.

Natuurlijk moet Tristam ook nog veel leren, hij is goed leerbaar. Hij staat open, is slim en verlangt -zoals dat voor elke hond geldt- een duidelijke maar vriendelijke begeleiding.


 De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een NIET geneutraliseerde hond bedraagt €425,-
De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een WEL geneutraliseerde hond bedraagt €525,-

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf. Zowel tijdens de optieperiode als na de definitieve adoptie bieden wij een (intensief) nazorgtraject.

 Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €35, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).

Bij interesse in één van onze honden kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen u daarna doorverwijzen naar het interesseformulier op onze website waar wij een vragenlijst opgesteld hebben om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Het is voor ons erg belangrijk dat de honden een goede toekomst krijgen en dat de juiste match wordt gemaakt. Naar aanleiding van het invullen van deze vragenlijst, zal één van onze vrijwilligers contact met u opnemen.

 Voor meer informatie over onze stichting en een actueel overzicht van onze voor adoptie beschikbare honden kunt u terecht op onze Facebook-pagina ‘’Honden voor adoptie - GaGa Animal Care’’ en onze website gagaanimalcare PUNT com
Advertentienummer: m1779104364